Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
14. 9. 2018,
9.23

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,28

2

Natisni članek

WTA OP ZDA Naomi Osaka Serena Williams

Petek, 14. 9. 2018, 9.23

5 let, 7 mesecev

OP ZDA, Naomi Osaka

Japonka razkrila, kaj ji je med razglasitvijo prišepnila Williamsova #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,28

2

Naomi Osaka, Serena Williams | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Naomi Osaka, zmagovalka letošnjega OP ZDA, je v eni izmed televizijskih oddaj razkrila, kaj ji je na razglasitvi prišepnila Serena Williams, ena najboljših teniških igralk vseh časov. Japonka po veliki zmagi že podpisuje rekordne pogodbe.

V ženskem finalu OP ZDA je Naomi Osaka, vzhajajoča zvezda svetovnega ženskega tenisa, doživljala pravo nočno moro, potem ko so med razglasitvijo gledalci žvižgali. Serena Williams se je namreč pred tem sprla s sodnikom Carlosom Ramosom, ki ji je dal tri opozorila, kar je posledično pomenilo odvzem igre. Občinstvo se s to odločitvijo ni strinjalo in na osrednjem igrišču poskrbelo za huronsko negodovanje.

Sportal Izbruh Serene Williams še zdaleč ni najhujši #video

Mislila je, da žvižgajo njej

Ob žvižganju 24-tisočglave množice jo je 23-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam objela in ji nekaj prišepnila na uho. Osaka, ki je bila nad dogajanjem šokirana in objokana, je pozneje razkrila, kaj ji je na uho povedala Williamsova. "Rekla mi je, da je ponosna name in da moram vedeti, da občinstvo ne žvižga meni. Mislila sem, da so žvižgali meni. Nisem vedela, kaj se je dogajalo, ker je bilo zelo glasno. Malo je bilo stresno, " je v oddaji The Ellen Show povedala Osaka.

Sploh ni vedela, kaj se dogaja na igrišču

Dvajsetletna Japonka je povedala, da je med sporom med Sereno in sodnikom skušala ostati osredotočena nase. Obrnila se je stran in pravzaprav sploh ni vedela, za kaj gre. "Ko si majhen, te učijo, da ne smeš gledati. Prav tako, ko se tvoj nasprotnik razburja. Učijo te, da se moraš obrniti stran in se skušati osredotočiti nase, kar sem poskušala narediti. Sicer me je zelo zanimalo, kaj se dogaja," je razlagala Osaka in dodala: "Nisem mogla slišati, za kaj gre, in gledala sem stran. Slišala sem, da je glasno. Res sem se želela obrniti, a se nisem."

Naomi Osaki že podpisuje vrtoglave pogodbe. | Foto: Guliverimage/Getty Images Naomi Osaki že podpisuje vrtoglave pogodbe. Foto: Guliverimage/Getty Images

Rekordna pogodba

Po pisanju The Times je letošnja zmagovalka OP ZDA z Adidasom kot športnica podpisala najvišjo pogodbo v zgodovini te znamke. Ta naj bi na leto znašala 11,9 milijona dolarjev oziroma deset milijonov evrov. S to pogodbo bi se lahko močno povzpela po lestvice Forbes, kjer je trenutno na vrhu Serena Williams.

Leta 2010 je Marija Šarapova podpisala rekordno pogodbo z znamko Nike, ki ji bo v desetih letih prinesla neverjetni 97,6 milijona dolarjev (84 milijonov evrov).

Serena Williams
Sportal Obnašanje Serene Williams še vedno buri duhove, bo šlo res tako daleč?!
Serena Williams, Carlos Ramos
Sportal Prepričana je, da je bila Williamsova upravičeno kaznovana #video
Serena Williams
Sportal Kaj si Novak Đoković misli o izbruhu Serene Williams?
Ne spreglejte