Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 10. 2018,
19.05

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

Celje Pivovarna Laško rokomet rokometni legionarji Rokometna liga prvakov

Nedelja, 7. 10. 2018, 19.05

5 let, 6 mesecev

Rokometna liga prvakov, 4. krog

Celjani povsem nemočni pri madžarskih prvakih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16
Celje Pivovarna Laško | Foto Celje PL

Foto: Celje PL

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v četrtem krogu lige prvakov izgubili na gostovanju pri trikratnem madžarskem prvaku Szegedu. V soboto in nedeljo so bili na delu tudi slovenski rokometaši na delu na tujem.

Celje Pivovarna Laško je v tretjem krogu lige prvakov pripravilo lepo presenečenje. Pivovarji so na prvi tekmi po odhodu Branka Tamšeta v domači dvorani vzeli skalp nemškemu velikanu Flensburgu, ta pa se je v sredo znesel nad Motor Zaporožjem. Slovenski prvaki so se v četrtem krogu udarili z madžarskimi prvaki in temeljito izgubili, Szeged je zmagal s 33:24. Za madžarsko ekipo je štiri gole prispeval Mario Šoštarič, Nik Henigman, Matej Gaber (dve izključitvi) in Dean Bombač se niso vpisali med strelce.

Na drugih tekmah v skupini B je PSG za gol ugnal Nantes, Skjern in Zagreb sta se razšla brez zmagovalca. Jan Grebenc je za danske prvake prispeval en zadetek, Gregorja Potočnika ni bilo v postavi Zagreba, je pa bil med izbranci Lina Červarja vrat Urh Kastelic.

Poročilo s tekme:

Sportal Celjani blizu poloma v Szegedu

Celjska ekipa bo v prihodnjem krogu v nedeljo, 14. oktobra, gostovala pri francoskem Nantesu.

Dolenec do zmage nad Kavtičnikom, "slovenski" Veszprem uspešen

Blaž Janc je za Kielce dosegel dva zadetka. | Foto: Vid Ponikvar Blaž Janc je za Kielce dosegel dva zadetka. Foto: Vid Ponikvar V skupini A je Blaž Janc za Kielce dosegel dva zadetka. Barcelona Jureta Dolenca je visoko s 35:27 ugnala aktualne evropske prvake iz Montpellierja, za katere igra Vid Kavtičnik. Dolenec je tekmo končal pri enem zadetku, Kavtičnik jih je dosegel pet.

Veszprem, ki je nastopil prvič po odhodu trenerja Ljubomirja Vranješa, je dosegel tesno zmago proti Meškov Brestu in prekinil niz dveh zaporednih porazov. Za poraženo ekipo je štiri gole dosegel Vid Poteko, Simon Razgor je tekmo končal s prazno statistiko. Za madžarski klub je štiri zadetke prispeval Dragan Gajić, trikrat je bil uspešen Borut Mačkovšek, Blaž Blagotinšek je zadel enkrat, Gašper Marguč ni nastopil.

Za četrto zmago Vardarja je Staš Skube dosegel tri zadetke, Gregor Ocvirk ni igral.

Skok in Čudič do tretje zmage

V skupini C je Sporting dosegel četrto zmago v ligi prvakov, Aljoša Čudič in Matevž Skok sta branila gol portugalskega kluba. Januš Lapajne je ob tesnem porazu Tatran Prešova zadel štirikrat. Za visoko zmago Bjerringbro-Silkeborga je pet golov prispeval Sebastian Skube, do zmage pa je pomagal tudi vratar Aljoša Rezar.

V soboto je bil uspešen tudi Tine Poklar, ki je ob drugi zmagi Elveruma v statistiko vpisal štiri zadetke. Wisla Plock je doživela sploh prvi poraz v tej sezoni lige prvakov, Žiga Mlakar je bil uspešen enkrat, Igor Žabić je tekmo končal brez gola.

Liga prvakov, 4. krog:

Celje Pivovarna Laško Flensburg
Sportal Sanjski debi Ocvirka na klopi pivovarjev: Za obrambo lahko vsem rečem samo kapo dol
Klemen Ferlin
Sportal Celje z novim trenerjem in odličnim vratarjem presenetilo nemške prvake
Ljubomir Vranješ
Sportal Kaos v Veszpremu, posredovala naj bi tudi policija. Celjan v postavi kroga.
Ne spreglejte