SiolNET. Sportal RIO 2016
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od tvita do tvita

TOP olimpijski tviti Martina Pavčnika

0,15

termometer

Poročevalec Siol.net iz Ria Martin Pavčnik je skrbel ne le za sveže olimpijske zgodbe, ampak tudi za vedno nove pljuske brazilskih zanimivosti na družabnih omrežjih.

Martin Pavčnik je pisec, ki je zagotovil, da ste imeli olimpijske zgodbe vselej na dosegu svojih zaslonov. Bil je zraven, ko je zlato kolajno osvojila Tina Trstenjak, ko sta se ji na slovenskem zmagovalnem odru pridružila Peter Kauzer in Ana Velenšek. Pospremil je "leseno" medaljo Špele Ponomarenko, nastope šestouvrščenih rokometašev ...

[video: 59574 / ]

"Vpetost iger v slikovito brazilsko okolje, slovenski uspehi, brazilsko navdušenje nad Boltom in rokometna reprezentanca, ki da spremljanju slovenskih nastopov večjo težo," je podčrtal zanj najbolj izstopajoče elemente na svojih šestih olimpijskih igrah.

#NeSpreglejte:

Digitalni most

Še zdaleč pa ni bil dejaven le pisno. Dvakrat tedensko ste ga lahko digitalno srečali v videorubriki #VprasajMartina, zelo odmevne pa so bile tudi njegove objave na družabnih omrežjih. Ker je bilo zanimivih tvitov bistveno več kot deset, smo izbor razširili onkraj te številke.

[video: 59443 / ]

Jagodni izbor Martinovih riovskih tvitov

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin