Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
18. 9. 2018,
13.39

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,77

2

Natisni članek

Miran Pavlin Zlatko Zahović NK Maribor NK Maribor

Torek, 18. 9. 2018, 13.39

5 let, 7 mesecev

Odziv športnega direktorja

Zlatko Zahović odgovoril na očitke: Vez z Miranom Pavlinom je neuničljiva

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,77

2

Miran Pavlin, Zlatko Zahović | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Na naše pisanje o tem, da je počila vez med dolgoletnima sodelavcema pri NK Mariboru, nekdanjima soigralcema in velikima prijateljema, Miranom Pavlinom in Zlatkom Zahovićem, se je danes odzval športni direktor Mariborčanov. "Najina vez je neuničljiva," je sporočil prek klubske strani.

Miran Pavlin Zlatko Zahović
Sportal Konec vijoličastega tandema Pavlin & Zahović?

Včeraj smo pisali o tem, da je vez med športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem in njegovim pomočnikom Miranom Pavlinom, ki naših informacij ni želel komentirati, domnevno počila. Danes so naše pisanje nadgradili tudi pri edinem slovenskem športnem dnevniku Ekipi, zdaj pa se je oglasil drugi izmed dveh glavnih akterjev in takšno pisanje zanikal.

"V klubu uživamo v odličnih predstavah našega moštva. Glede medijskih zapisov o drugih temah pa imava z Miranom Pavlinom preveč skupne preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, da bi kdo uničil to prijateljstvo ter poslovno partnerstvo. Ne glede na poskuse naju nihče ne more skregati, to vez je nemogoče uničiti," je pojasnil športni direktor Maribora, ki je trenutno daleč najbolj prepričljiva ekipa slovenskega prvenstva in ima po osmih tekmah na vrhu 20 točk, šest več od najbližje zasledovalke Olimpije.

Po naših informacijah Zahovićeve trditve sicer niso resnične, saj naj bi bil Pavlin, ki ga v klubu ni bilo že več tednov, odločen, da je sodelovanja, ki je trajalo sedem let, nepreklicno konec, in s svojim donedavnim velikim prijateljem domnevno komunicira le še prek odvetnikov.

Pogodbo z Mariborom ima Pavlin sicer do leta 2024. Do takrat, ko je s serijskim prvakom iz Ljudskega vrta pogodbeno vezan tudi Zahović. Pavlin je pogodbo podaljšal aprila letos.

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Mura Olimpija
Sportal Olimpija do zmage na pestrem derbiju, nor zaključek tekme v Domžalah #video
Ante Šimundža
Sportal Legendarni Mariborčan je spet pokazal, da je velik frajer
Ne spreglejte