Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Ponedeljek,
20. 1. 2020,
11.33

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,14

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Drava Ptuj NK Maribor NK Maribor Nino Žugelj

Ponedeljek, 20. 1. 2020, 11.33

4 leta, 3 mesece

Nino Žugelj

Segel v roko Zahoviću, podpisal in odšel na Ptuj

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,14
Nino Žugelj | Nino Žugelj je krilni napadalec. V prvi ligi je zbral tri nastope (skupaj 64 minut), a vse v prejšnji sezoni. V tej je na klopi NK Maribor sedel na dveh tekmah. | Foto Blaž Weindorfer/Sportida

Nino Žugelj je krilni napadalec. V prvi ligi je zbral tri nastope (skupaj 64 minut), a vse v prejšnji sezoni. V tej je na klopi NK Maribor sedel na dveh tekmah.

Foto: Blaž Weindorfer/Sportida

Nova kadrovska sprememba v Ljudskem vrtu. Najstnik Nino Žugelj je podaljšal zvestobo Mariboru do poletja 2022, do konca sezone pa bo kot posojen nogometaš vijolic branil barve ptujske Drave. ''Verjamem, da bom pridobil dragocene izkušnje,'' je dejal 19-letni Korošec, ki se bo tako spomladi dokazoval v drugi ligi.

Ante Šimundža
Sportal Mura končno odpravila neverjeten urok, enajstica Domžal #video

Mariborčani so v soboto v uvodni pripravljalni tekmi napolnili mrežo Dravogradu (18:0), Nino Žugelj pa je zaman čakal na priložnost. Trener Darko Milanič je dal možnost drugim igralcem, mladi Korošec pa se je v želji po rednem igranju in ob misli na cilj, da bi mu nekoč uspelo v dresu vijolic, odločil za nov korak v karieri.

Podaljšal zvestobo še za dve leti

Nino Žugelj prihaja iz Slovenj Gradca. Njegov oče je bratranec Marka Šulerja. | Foto: Blaž Weindorfer/Sportida Nino Žugelj prihaja iz Slovenj Gradca. Njegov oče je bratranec Marka Šulerja. Foto: Blaž Weindorfer/Sportida Najprej je segel v roko športnemu direktorju Zlatku Zahoviću in podaljšal zvestobo NK Maribor še za dve leti. Pogodba se mu bo po novem iztekla poleti 2022, Žugelj pa se spomladi ne bo dokazoval trenerju državnih prvakov, ampak strategu Drave.

Na Ptuju ga bo v drugi ligi vodil stari znanec Muamer Vugdalić. Z nekdanjim reprezentantom Slovenije je sodeloval že v mlajši zasedbi Maribora, ko je nastopal tudi v mladinski ligi prvakov. Zdaj bo nabiral izkušnje v drugi ligi in poskušal ujeti tekmovalno formo, nato pa se vrniti v Ljudski vrt ter se dokazati tudi v prvoligaški konkurenci.

Rene Mihelič
Sportal Rene Mihelič razkril, zakaj se je vrnil v Maribor

''Vesel sem nove pogodbe in zaupanja, je potrditev dosedanjega dela in motiv za nadaljnje dokazovanje. V želji po igralnih minutah se veselim izziva pri Dravi in verjamem, da bom v spomladanskem delu pridobil dragocene izkušnje v članski konkurenci v drugoligaškem tekmovanju,'' je povedal mladi Korošec, ki bo čez štiri mesece dopolnil 20 let.

Po Martinu Kramariču je kot posojen nogometaš Maribora zapustil Ljudski vrt do konca sezone še en igralec. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Po Martinu Kramariču je kot posojen nogometaš Maribora zapustil Ljudski vrt do konca sezone še en igralec. Foto: Urban Urbanc/Sportida

Priprave na spomladanski del je začel z Mariborčani, zdaj pa v Medulinu na Hrvaškem že trenira z igralci Drave. Drugoligaško tekmovanje se bo začelo 7. marca, Ptujčani pa bodo v prvem nastopu gostili Nafto.

Luka Menalo
Sportal Zvezdnik Olimpije o veliki izgubi Maribora
Maribor Rene Mihelič
Sportal Zahović pripeljal otroka Maribora in nekdanjega slovenskega rekorderja
Martin Kramarič
Sportal Dva nogometaša Maribora se selita v Ljubljano #video
Ne spreglejte