Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
17. 4. 2019,
11.15

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,60

5

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija NK Triglav NK Rudar NK Mura NK Maribor NK Maribor NK Krško ND Gorica NK Domžale NK Celje NK Aluminij Goool! Prva liga Telekom Slovenije

Sreda, 17. 4. 2019, 11.15

5 let

Akcija Naj navijač

V igri za naslov najboljšega navijača trije, med njimi ni Olimpije #video

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,60

5

naj najvijač

Prva liga Telekom Slovenije nezadržno hiti proti zadnji četrtini tekmovanja. Deset klubov poskuša uresničiti zadane cilje in osrečiti navijače, ki iz tedna v teden na takšne in drugačne načine dokazujejo zvestobo. V oddaji Goool smo v tej sezoni predstavili deset navijaških zgodb. V finalni izbor, Planet TV se bo prihodnji mesec družil s tremi navijači, ki so zbrali največ glasov, so se po vaši zaslugi uvrstili navijači Mure, Maribora in Celja.

V nogometu je ponotranjena misel, da se igra zaradi gledalcev. Zaradi navijačev, 12. igralca, ki stoji klubu ob strani v dobrem in slabem. Zmage, vratnice, priložnosti, zadetki, atraktivne poteze, dramatični preobrati, mojstrovine, napetost, odrekanja, proslavljanja … Nogomet na tekmovalnih arenah, kjer ne manjka privržencev, premore ogromno čarov, izlivov strasti, ljubezni.

Čustva so močna, po licih tečejo solze sreče, a tudi solze razočaranja. Ko ostanejo cilji neuresničeni, ljubljeni klub pa se ovije v žalost, sledijo trenutki žalovanja. Takrat priplava na površje zvestoba, ko se nogometaši prepričajo o tem, da je njihovim navijačem vse prej kot vseeno, kaj se dogaja. To je moč navijačev, priljubljenega 12. igralca.

Kdo ima naj navijače Prve lige Telekom Slovenije?

  • Aluminij
    0,66 %
    18 glasov
  • Celje
    6,03 %
    164 glasov
  • Domžale
    0,88 %
    24 glasov
  • Gorica
    1,51 %
    41 glasov
  • Krško
    3,01 %
    82 glasov
  • Maribor
    27,20 %
    740 glasov
  • Mura
    53,36 %
    1452 glasov
  • Olimpija
    4,59 %
    125 glasov
  • Rudar
    1,25 %
    34 glasov
  • Triglav
    1,51 %
    41 glasov
Oddanih 2721 glasov

Občutiti jo velja tudi v Prvi ligi Telekom Slovenije. Pokukali smo med deset udeležencev prvenstva in se družili z navijači. Predstavili so nam svoje zgodbe, svoj pogled na užitke, ki jim jih podarja nogomet. Če ste katero zamudili v vsakotedenski oddaji Goool na Planet TV, si jo lahko ogledate zdaj. Predstavljamo jih v abecednem vrstnem redu. V prvem delu glasovanja ste nam zaupali, komu bi morala po vašem mnenju pripasti nagrada naj navijača. Največ glasov je zbrala Mura, nato sledita Maribor in Celje, nehvaležno četrto mesto, ki ne vodi več v veliki finale, pa je osvojila Olimpija.

Prihodnji mesec, takrat se bo odločalo tudi o prvaku Prve lige Telekom Slovenije in pokalnemu zmagovalcu, se bo Planet TV družil s tremi navijači, ki so zbrali največ glasov. To so navijači(ce) Mure, Maribora in Celja. Prihodnji mesec bo steklo tudi finalno glasovanje, ki bo dokončno odločilo o tem, kdo je naj navijač Prve lige Telekom Slovenije!

Aluminij:

Celje:

Domžale:

Gorica:

Krško: 

Maribor:

Mura:

Olimpija:

Rudar:

Triglav:

Ne spreglejte