Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 6. 2022,
14.27

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

1. SNL Prva liga Telemach NK Domžale Zeni Husmani

Sobota, 11. 6. 2022, 14.27

1 leto, 10 mesecev

Zeni Husmani

Domžale zadržale Makedonca, Ibričić ne skriva zadovoljstva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Zeni Husmani | Zeni Husmani se je tako leta 2017 veselil pokalnega naslova Domžal. | Foto Vid Ponikvar

Zeni Husmani se je tako leta 2017 veselil pokalnega naslova Domžal.

Foto: Vid Ponikvar

Izkušeni makedonski nogometaš Zeni Husmani bo še naprej nosil dres nogometnega kluba Domžal. Po koncu sezone 2021/22 mu je potekla pogodba z dvakratnimi slovenskimi prvaki, ki jih bo v novi sezoni vodil Simon Rožman, a se je z vodstvom kluba dogovoril za novo dvoletno sodelovanje.

Darick Kobie Morris
Sportal Mura našla zamenjavo za Gorenca

"Zaradi spremembe v strokovnem štabu je bilo potrebno malce počakati, a takoj, ko smo se začeli pogovarjati, je vse skupaj šlo zelo hitro. Želel sem si ostati, enako je menilo tudi vodstvo. Dogovor smo tako podpisali takoj na začetku priprav, kar je zagotovo velika prednost. Sedaj se lahko v celoti osredotočim na delo in obenem komaj čakam, da se začne na polno. Novico je z veseljem seveda sprejela tudi družina, ki se tukaj zares odlično počuti," je za domžalsko spletno stran povedal Zeni Husmani.

Makedonec je ob Kamniški Bistrici debitiral leta 2012, v lanski sezoni, že njegovi deseti, pa je vknjižil 33 ligaških, 2 pokalna in 6 evropskih nastopov. Skupno gledano jih ima Husmani v Domžalah 251. Na večni klubski lestvici Prve lige je z 212 odigranimi tekmami na tretjem mestu. Pred njim sta le Slobodan Vuk (221) in Luka Elsner (227).

Ibričić: Jedro ekipe bo nespremenjeno

Senijad Ibričić je postal športni direktor Domžal. | Foto: Vid Ponikvar Senijad Ibričić je postal športni direktor Domžal. Foto: Vid Ponikvar Športni direktor Senijad Ibričić ne skriva zadovoljstva, da bo 31-letni Makedonec ostal v mestu ob Kamniški Bistrici. "Zeni predstavlja pomemben člen zvezne vrste in zaradi tega smo se odločili, da mu ponudimo novo pogodbo. Želeli smo ga zadržati, to nam je uspelo in veseli smo, da je temu tako. Gre za izkušenega nogometaša, ki dobro sodeluje z mladimi igralci. Večkrat je že potrdil svoje kvalitete, zato sem prepričan, da bo dobre igre kazal tudi v novi sezoni. Kot sem že dejal, veliko kadrovskih sprememb ne bo. Jedro ekipe bo ostalo nespremenjeno. Podaljšanje sodelovanj gre v skladu s pričakovanji, kmalu bomo predstavili tudi prve novince,'' je dejal nekdanji kapetan Domžal, ki je prevzel položaj športnega direktorja kluba.

Simon Rožman
Sportal V Domžalah se je pokadil beli dim, prihaja tudi Stojanović!
Ne spreglejte