Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
29. 3. 2017,
12.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

6

Natisni članek

Mladen Rudonja Milenko Ačimović Milan Mandarić Ranko Stojić NK Olimpija NK Olimpija

Sreda, 29. 3. 2017, 12.12

6 let, 6 mesecev

V Stožicah potrdili odhod športnega direktorja

Stojić odhaja iz Olimpije, ker ni več zdržal

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

6

Ranko Stojić | Foto Vid Ponikvar

Foto: Vid Ponikvar

Kar smo napovedali včeraj zvečer, je danes postalo tudi uradno. Športni direktor Ranko Stojić se še drugič poslavlja od Olimpije, so potrdili pri slovenskem nogometnem prvaku.

"NK Olimpija Ljubljana obvešča, da Ranko Stojić ni več športni direktor kluba. 58-letni Srb se je s klubom razšel sporazumno," so sporočili pri NK Olimpiji.

"V takem negativnem vzdušju nisem mogel več delati. Olimpiji želim vse najboljše v prihodnosti. Vedno lahko računa na mojo pomoč, če bo želela. Čas pa bo pokazal, kakšno ekipo smo zares sestavili v zadnjem prestopnem roku," je ob slovesu dejal Ranko Stojić, ki iz Olimpije odhaja še drugič. Prvič se je to zgodilo ob koncu prejšnje sezone, a se je oktobra lani, ko je nasledil Nenada Protego, vrnil v Stožice.


Preberite še:


"Ranku bi se rad zahvalil za ves trud, ki ga je vložil v delo v klubu. Želim mu veliko sreče in uspehov v prihodnje. V Olimpiji vso energijo usmerjamo v ekipo, v fante, ki nosijo zeleni dres, nič drugega nas ne zanima. Zdaj predvsem potrebujemo malo več miru. Ne bomo iskali in ne iščemo novega športnega direktorja, v klubu imamo dovolj sposobnih ljudi," je dodal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Mladen Rudonja je prvi kandidat za mesto novega športnega direktorja Olimpije. | Foto: Vid Ponikvar Mladen Rudonja je prvi kandidat za mesto novega športnega direktorja Olimpije. Foto: Vid Ponikvar

Je naslednji Mladen Rudonja?

Kdo ga bo nasledil, za zdaj še ni znano. Zelo mogoče, da bo to Mladen Rudonja, ki je v klub prišel pred kratkim in za zdaj opravlja vlogo skavta. Nekdanji slovenski reprezentant je z Mandarićem v preteklosti že sodeloval. Glede na to, da je predsednik Olimpije omenil, da novega športnega direktorja zunaj kluba ne bodo iskali, se zdi takšen scenarij najbolj verjeten.

Med navijači se omenja tudi Milenko Ačimović, ki je bil športni direktor Olimpije v dveh obdobjih v času predsednikovanja Izeta Rastoderja, a po naših informacijah, vsaj za zdaj, ni v igri za to, da bi se še tretjič vrnil v klub.


Komentarja na temo NK Olimpija:

Ne spreglejte