Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
21. 8. 2018,
11.10

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Manchester United Mino Raiola Paul Pogba Paul Scholes Jose Mourinho

Torek, 21. 8. 2018, 11.10

5 let, 8 mesecev

Resničnosti šov pri Manchester Unitedu

Mino Raiola napadel legendo. Kako se bo odzval Pogba?

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
Mino Raiola | Mino Raiola je javno napadal legendo Uniteda in še prilil olja na ogenj. Kako se bo ta cirkus končal? | Foto Reuters

Mino Raiola je javno napadal legendo Uniteda in še prilil olja na ogenj. Kako se bo ta cirkus končal?

Foto: Reuters

Kontroverzni nogometni zastopnik Mino Raiola se je odzval na besede legende Manchester Uniteda Paula Scholesa in zaščitil svojega varovanca Paula Pogbaja. ''Nekateri ljudje morajo govoriti, saj se bojijo, da jih pozabijo. Paul Scholes ne bi prepoznal vodje, tudi če bi pred njim stal Winston Churchill,'' je zapisal v Italiji rojeni Nizozemec.

Jose Mourinho Paul Pogba
Sportal Vedno zgovorni Mourinho tokrat brez komentarja

Pri Manchester Unitedu ni dolgčas. Slabe volje je bilo na pretek že v pripravah, ko trener Uniteda Jose Mourinho ni dobil okrepitev, ki si jih je želel, resničnosti šov pa se je nadaljeval že po zmagi na Leicester Cityjem, ko naj bi se skregala ravno Mourinho in Pogba. Čeprav je spor Portugalec odločno zanikal, se je vse skupaj spet zakuhalo po porazu proti galebom iz Brightona.

Scholes: Pogba je zelo nekonstanten

''V tej ekipi manjka vodij. Mislil sem, da bi to lahko bil Paul Pogba, a na tekmi proti Brightonu ga ni bilo. Imel je novo slabo tekmo. Zelo je nekonstanten,'' je dejal legenda Manchester Uniteda, Paul Scholes, ki zdaj opravlja delo strokovnega komentatorja.

Paul Pogba
Sportal Mourinho zanika spor: Prosim ne širite laži

Raiola: Paul Scholes bi moral biti športni direktor Uniteda

Te besede so močno razjezile Pogbajevega zastopnika: ''Nekateri ljudje morajo govoriti, saj se bojijo, da jih pozabijo. Paul Scholes ne bi prepoznal vodje, tudi če bi pred njim stal Winston Churchill,'' se je glasil prvi tvit Raiole, drugi pa: ''Paul Scholes bi moral biti športni direktor Uniteda ter svetovati Edu Woodwardu, da proda Pogbaja!"

Jose Mourinho po tekmi v Brightonu ni mogel verjeti, kaj so počeli njegovi izbranci. | Foto: Reuters Jose Mourinho po tekmi v Brightonu ni mogel verjeti, kaj so počeli njegovi izbranci. Foto: Reuters

Jezen tudi Neville

Vse te besede so razburkale javnost in zgražanje v rdeči vojski. Navijači Uniteda so stopili v bran legendi, oglasil pa se je še nekdanji igralec rdečih vragov, Gary Neville, ki je pozval Pogbaja, naj se odzove. ''Upam, da ima Pogba kaj besede in ga utiša.''

Kako se bo vse to končalo?

Manchester United ima po dveh krogih le tri točke. A to ni največji problem. Navijače Uniteda bolj skrbi nemoč v napadu in luknjasta obramba. Mourinho je hotel okrepitve tako v prvem kot drugem sklopu ekipe, a ostal praznih rok. Ne samo, da ni dobil okrepitev, kot vse kaže, zelo škripa tudi v slačilnici.

Preberite še:

Sportal Vsi govorijo o potezi Messija: je resnična ali računalniški trik? #video
Jon Gorenc Stanković
Sportal Liverpool v sodnikovem podaljšku potrdil zmago

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte