Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 10. 2018,
10.06

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Igor Bišćan NK Olimpija NK Olimpija

Sobota, 6. 10. 2018, 10.06

5 let, 6 mesecev

Igor Bišćan, nekdanji trener Olimpije, je našel novega delodajalca na Cipru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Igor Biščan | Igor Bišćan bo trenersko kariero po Rudešu in Olimpiji nadaljeval na Cipru pri klubu, katerega dres je v preteklosti nosil tudi kapetan Olimpije Branko Ilić. | Foto nk-rudes.hr

Igor Bišćan bo trenersko kariero po Rudešu in Olimpiji nadaljeval na Cipru pri klubu, katerega dres je v preteklosti nosil tudi kapetan Olimpije Branko Ilić.

Foto: nk-rudes.hr

Že nekaj časa se je namigovalo, zdaj pa je tudi uradno. Hrvaški trener Igor Bišćan je imenovan za trenerja Anorthosisa iz Famaguste, nogometnega kluba s Cipra.

Nekdanji trener Olimpije, s katero je lani osvojil naslov slovenskega državnega prvaka in pokalni naslov, ima pogodbo do konca letošnje sezone, so zapisali na uradni strani kluba. Igor Bišćan naj bi na Ciper prispel v torek, konec tedna pa ga čakajo prve obveznosti.

Biščan bo na Cipru treniral tudi Andraža Struno, občasnega slovenskega reprezentanta. Ta je bil do zdaj redni član prve enajsterice. Anorthosis, ki je sicer trinajstkratni prvak Cipra, ni najbolje začel sezone. Po uvodnih štirih tekmah ciprskega prvenstva jim je uspelo zmagati le enkrat.

Zanimivo je, da je Bišćan ubral podobno pot kot Luka Elsner. Mladi slovenski strateg, ki mu gre vedno bolje na klopi belgijskega drugoligaša Union St. Gilloise, se je namreč po odhodu iz Olimpije in nekajmesečnem premoru odločil za nadaljevanje kariere na Cipru, kjer je vodil Pafos. 

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Igor Bišćan
Sportal Igor Bišćan: Pričakoval sem vsaj Mandarićevo zahvalo
Ne spreglejte