Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 9. 2024,
19.55

Osveženo pred

1 teden, 1 dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,59

Natisni članek

Natisni članek

Adria Mobil Jakob Omrzel

Sreda, 18. 9. 2024, 19.55

1 teden, 1 dan

Jakob Omrzel

Jakob Omrzel je doma: Pričakujem, da se bom že naslednji teden vrnil v šolske klopi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,59

Medtem ko se nekateri njegovi vrstniki in prijatelji pripravljajo na nastop na svetovnem prvenstvu v Zürichu, se je mladi slovenski kolesarski up Jakob Omrzel po hudi nesreči v Italiji in dolgem okrevanju v bolnišnici končno vrnil domov. "Pričakujem, da se bom že naslednji teden vrnil v šolske klopi," je povedal ekipi kolesarskega kluba Adria Mobil, ki ga je obiskala na domu.

"4. septembra nam je ob novicah o hudi nesreči našeg Jakob Omrzel je že doma. | Foto: Adria Mobil Jakob Omrzel je že doma. Foto: Adria Mobil a Jakoba Omrzela v Italiji v prvi etapi Gira della Lunigiana vsem za trenutek zastalo srce. Tudi Jakobu, ki mu je na srečo še pred prihodom reševalnih vozil prvo pomoč nudil zdravnik, ki je bil naključno med gledalci, kjer je Jakob nesrečno padel," so danes na družbenih omrežjih zapisali Omrzelovi delodajalci iz novomeškega kluba Adria Mobil.

Vsi skupaj so si zdaj lahko oddahnili, saj je 18-letnik po izjemno grdi nesreči hitro okreval, najprej v bolnišnici v La Spezii, nato še v ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru. "Danes je Jakob že doma med svojimi najbližjimi. Uspešno okreva in je poln pozitivne energije," še poročajo iz novomeškega kluba, iz katerega bo Omrzel naslednje leto prestopil v razvojno ekipo CTF Victorious.

"Končno sem spet doma. Malo sem še utrujen, a pričakujem, da se bom že naslednji teden vrnil v šolske klopi, počasi že na trenažer in kasneje tudi na kolo," pa je povedal okrevajoči kolesarski up, ki zaradi padca izpušča tudi letošnje svetovno prvenstvo v Zürichu.

Preberite še:

Jakob Omrzel
Sportal Dobre novice glede okrevanja kolesarja Jakoba Omrzela
Jakob Omrzel
Sportal Spodbudne novice: zdravstveno stanje Jakoba Omrzela se izboljšuje
Jakob Omrzel
Sportal Najnovejše informacije glede zdravstvenega stanja slovenskega kolesarja Jakoba Omrzela
Jakob Omrzel
Sportal Velik up slovenskega kolesarstva Jakob Omrzel udeležen v hudi nesreči na italijanski dirki
Ne spreglejte