Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 4. 2016,
18.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Conor McGregor UFC

Četrtek, 21. 4. 2016, 18.55

6 let, 6 mesecev

Conor McGregor vendarle ne gre v pokoj, samo s promocijo dvobojev se mu ne ljubi več ukvarjati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Conor McGregor UFC | Foto Reuters

Foto: Reuters

Irski borec v mešanih borilnih veščinah Conor McGregor se je po tvitu, s katerim je pred nekaj dnevi razburkal svetovno javnost, spet oglasil prek svojega profila na Facebooku in navijačem sporočil, da se še ne bo upokojil.

"Samo svoje delo poskušam opravljati. Plačan pa sem za boj in za zdaj še ne za promocijo," je uvodoma zapisal irski zvezdnik UFC, ki mu ne diši promocija dvobojev, pri kateri pa vztraja predsednik UFC Dana White, ki je zaradi McGregorjeve nepripravljenosti oglaševanja njegovega povratnega dvoboja z Natom Diazom Irca umaknil s programa UFC 200.

Promocijske obveznosti ga ovirajo v pripravah na dvoboj

"50 turnej, 200 novinarskih konferenc, milijon intervjujev, na koncu pa se zazrem porazu v obraz in razmišljam samo o napakah, ki sem jih storil v pripravah na dvoboj. In premnogih motnjah," je še naštel obveznosti, ki jim pripisuje vlogo pri njegovem zadnjem porazu, ki ga je doživel 5. marca v Las Vegasu.

"Jaz se pripravljam na maščevanje. Z ekipo sem treniral na Portugalskem in Islandiji, da bi popravil napake, ki sem jih storil pri prehodu v višjo kategorijo. Uspelo mi bo le, če bom popolnoma osredotočen, ob promocijskih obveznostih pa ne morem biti. Žal mi je, a tokrat ne morem plesati zate," je še sporočil Dani Whitu, ki je za promocijo dogodka UFC 200 bojda že zapravil deset milijonov ameriških dolarjev (8,85 milijonov evrov). "Ta denar si porabil za promocijo ostalih svojih klošarjev, mene ni treba oglaševati," je še v svojem slogu dodal gobčni Irec.

Predsednik UFC Dana White se je znašel v nadvse v zagatnem položaju. | Foto: Reuters Predsednik UFC Dana White se je znašel v nadvse v zagatnem položaju. Foto: Reuters

Na potezi je predsednik UFC Dana White

Prav na novinarskih konferencah in raznoraznih promocijskih dogodkih je McGregor blestel in UFC delal imenitno reklamo. Dana White se je zdaj znašel v zagatnem položaju. Če bo poskušal največjega zvezdnika tega športa disciplinirati, lahko ogrozi celo obstoj UFC, če mu bo popustil, bo imel težave z ostalimi borci. "Zadnji, ki je odklonil sodelovanje v promociji dvoboja, je bil pred nekaj leti prav Nate Diaz. Tudi njega sem takrat odstranil s spiska borcev," je ameriškim medijem v zadnjih dneh razlagal Dana White.       

Ne spreglejte