Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
20. 4. 2016,
9.38

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Natisni članek

Conor McGregor Nate Diaz

Sreda, 20. 4. 2016, 9.38

4 leta, 4 mesece

Conor McGregor napovedal upokojitev, povratni dvoboj z Diazom že odpovedan

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

"Odločil sem se, da se mlad upokojim," je na svojem uradnem Twitterju zapisal trenutno najbolj znani MMA borec Conor McGregor in odprl številne razprave. Pri UFC so že sporočili, da je dvoboj, ki bi moral biti 9. julija v Las Vegasu med McGregorjem in Natom Diazom, že odpovedan.

Irec, svetovni UFC prvak v peresni kategoriji, ki je marca letos v drugi rundi senzacionalno izgubil proti Američanu Natu Diazu, ima očitno dovolj. "Odločil sem se, da se mlad upokojim. Smo na zvezi," je zapisal 27-letni Irec.


Če ga po tvitu nihče ni resno jemal in so mnogi mislili, da je to le nova niša za iskanje pozornosti, pa se zadeva že razpleta. Povratni dvoboj med McGregorjem in Diazom na dogodku UFC 200 je odpovedan, kar le govori, da Irec resnično nekaj naklepa. Nekateri celo pišejo, da je kariera McGregorja že končana in je njegova odločitev dokončna.

Dana White, predsednik UFC, je potrdil, da je julijski dvoboj odpovedan, ni pa hotel komentirati, ali se bo njegov paradni konj res upokojil. 

Diaz je 5. marca v Las Vegasu v drugi rundi z davljenjem premagal Irca in končal nesmrtno ero zloglasnega Irca. | Foto: Diaz je 5. marca v Las Vegasu v drugi rundi z davljenjem premagal Irca in končal nesmrtno ero zloglasnega Irca.

"Bilo je zabavno, dokler je trajalo," je tvitnil tudi Irčev trener John Kavanagh, na vse skupaj pa se je odzval tudi Diaz, prvi, ki je po letu 2011 z davljenem premagal McGregorja in šokiral svetovno javnost. "Moje delo je opravljeno, tudi sam se bom upokojil," je zapisal Američan.




Pred tednom dni izgubil klubskega kolega

Težko je razumeti Irčevo potezo, a zdi se, da je smrt njegovega klubskega kolega pred tednom dni pustila hujše posledice, kot si je marsikdo mislil. Brazilec Joao Carvalho je, potem ko je na borilnem večeru v Dublinu s tehničnim nokavtom izgubil proti Charlieju Wardu, umrl v bolnišnici. Najprej se je le slabo počutil, po pregledu v bolnišnici pa so odkrili krvavitve na možganih. Sledila je operacija, a Brazilcu, žal, ni bilo več pomoči.

"Videti mladega človeka, kako nekaj počne z vso predanostjo in ljubeznijo, z namenom, da si ustvari boljši jutri, in med tem umre, je srce parajoče. To je žalosten dan za MMA borce, za ljubitelje MMA. Izgubili smo enega od nas. Počivaj v miru, Joao," je v čustvenem zapisu pred tednom dni napisal McGregor, ki si je zadnji dvoboj Brazilca kot gledalec tudi ogledal.

Se bo Conor McGregor res upokojil?

  • Upam, da ne.
    39,43 %
    97 glasov
  • Da.
    13,82 %
    34 glasov
  • MMA bi morali ukiniti, ta šport je prenevaren.
    46,75 %
    115 glasov
Oddanih 246 glasov
Ne spreglejte