SiolNET. Planet TV Znani prvič za volanom
3,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Učitelj vožnje se je opravičil za napako, o kateri govori vsa Slovenija #video

3,55

termometer

Planet TV |  | Foto:

V oddaji Znani za volanom, v kateri spremljamo znane Slovence med opravljanjem vozniškega izpita, je prišlo do neljube napake pri rabi varnostnega pasu, ki jo je učitelj vožnje priznal in se zanjo tudi opravičil.

Znani prvič za volanom Planet TV Prve vozniške izkušnje bodo pred kamero pridobivale Kukla, Lea in Yulia

V eni izmed oddaj Znani prvič za volanom, ki se predvaja na Planetu, varnostni pas ni bil ustrezno uporabljen, zato vsi vpleteni nastalo situacijo obžalujejo. Še posebej se opravičuje učitelj vožnje, saj bi moral prav on paziti in opozarjati na pravilno rabo elementov pasivne varnosti. Prav zato se bo v nocojšnji oddaji, ki bo na sporedu nocoj ob 21.30, opravičil za storjeno napako in še posebej poudaril pomembnost pravilne uporabe varnostnega pasu.

Opravičilo učitelja vožnje Zorana:

V oddaji Znani prvič za volanom, ki je na Planetu ob sredah ob 21.30, bomo odslej ob prvih vozniških izkušnjah spremljali tri nove obraze, glasbenico in režiserko Kuklo Kesherović, modno oblikovalko Leo Behek in režiserko Yulio Roschino.

Planet TV | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj bo zabavala v oddaji Pri Črnem Petru Zapleši v ljubezen Planet TV Plesalca Jagoda in Jurij Batagelj prvič v voditeljski vlogi

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin