SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vražja dama na zmenku z možem druge #video

0,60

termometer

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame se je Pika Zrim tokrat odpravila na zmenek z možem druge vražje dame, s slovenskim raperjem Boštjanom Čukurjem oziroma 6Pack Čukurjem. Kakšni so bili vtisi pred, med in po zmenku, pa si lahko preberete v nadaljevanju. 

Pika Zrim je na v eni od prejšnjih epizod šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame na vrtni zabavi pri Carmen Osovnikar osvojila nagrado − večerjo z znanim Slovencem. Nika Čukur ji je takrat ponudila kar večerjo s svojim možem, Boštjanom Čukurjem oziroma 6Pack Čukurjem, ki je na začetku snidenja priznal: "Imam prav malo treme, saj že dolgo nisem bil na zmenku, razen s svojo ženo."

Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan

Njunemu druženju bi sicer težko opisali kot zmenek, je pa Pika to srečanje izkoristila tudi poslovno in je s 6Pack Čukurjem naredila intervju za spletni portal, ki ga ureja. 6Pack Čukur je pustil na Piki izreden vtis: "Boštjan je izredno komunikativen. Zdi se mi, da ve, kje je v življenju, in kaj hoče. Bil je zelo zanimiv govorec."

Carmen Osovnikar, Damjan Murko Planet TV Carmen zaradi Damjana Murka vsa mokra #video

Pika Zrim je Boštjanu odkrito priznala, da rap glasbe ni poslušala, in pojasnila: "Ne poznam njegove glasbe. Rap mi sploh ni všeč, na koncert pa tudi ne bi šla, ker nanje ne hodim." Pika Zrim je na zmenku tudi razkrila, da zna skejtati oziroma rolkati. Ima pa tudi svojo rolko, ki jo je kupila pred kratkim. "Naročila sem si takšno z dekoracijo, da se bojim stopiti nanjo," je še razkrila.

Konec njunega zmenka je obeležil še prihod Nike Čukur, ki je dejala: "Mislim, da je naredila na 6Pack Čukurja velik vtis."

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri. Zamujene dele pa lahko spremljate tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Nika Čukur Planet TV Vražja dama: Sem ženska dveh ekstremov #video Tetoviranje - Pika in Gordana Planet TV Tako sta videti novi tetovaži vražjih dam #video Pika Zrim Planet TV S to pripombo je Carmen užalila Piko #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTubu in na strani Planeta na Facebooku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin