Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 11. 2021,
9.47

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,76

1

Natisni članek

Gordana Grandošek Whiddon Andreja Medvedič Carmen Osovnikar Pika Zrim The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Petek, 12. 11. 2021, 9.47

2 leti, 5 mesecev

S to pripombo je Carmen užalila Piko #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,76

1

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame smo udeleženke šova lahko spremljali na njihovem ogledu modne revije v Budimpešti. Vražje dame so imele različna mnenja o manekenkah in oblekah, ki so jih nosile, najbolj pa sta se razlikovali mnenji Carmen Osovnikar in Pike Zrim. Carmen se ob tem ni mogla vzdržati komentarja, ki pa je izbrisal nasmeh z ustnic Pike Zrim.

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame smo lahko spremljali Gordano Grandošek Whiddon, Piko Zrim, Andrejo Medvedič in Carmen Osovnikar na izletu v Budimpešti. Tam so se dame udeležile modne revije. Vmes so komentirale obleke in modele, že med tem pa se je pokazala njihova naklonjenost različnim slogom.

Na modni reviji so bile vražje dame ves čas na preži. | Foto: Na modni reviji so bile vražje dame ves čas na preži. Carmen je revijo sprva komentirala z besedami: "Nosile so močne barve in vzorce, česar v poslovnem svetu ne moreš nositi." Priznala je, da je bila včasih s predstavljeno modno znamko obsedena. Na koncu je bila z videnim zelo zadovoljna: "Meni je bilo super."

Planet TV
Planet TV Planet praznuje 9. rojstni dan! #video

Piko Zrim so navdušili predvsem modeli: "Po pisti se sprehajajo bolj obilne ženske, kar omogoči vsaki ženski, da se najde v obleki." Motile pa so jo preostale vražje dame s svojimi komentarji: "Jaz nisem človek, ki se meče naprej. Naj imajo one svoje dneve slave. So me pa motile, ker sem tudi jaz želela kaj povedati - pametnega."

Po koncu modne revije so si vražje dame izmenjale mnenja in vtise. | Foto: Po koncu modne revije so si vražje dame izmenjale mnenja in vtise. Po koncu modne revije so vražje dame med seboj izmenjevale vtise. Ob tem so ugotovile, da bi Carmen Osovnikar imela tisto, česar Pika Zrim ne bi nosila, in obratno. Carmen je to komentirala: "Veš kaj, Pika? To je ta razlika v letih." Preostale dame so se nasmejale, Piki Zrim pa opazka ni bila všeč in je odgovorila: "To je bilo zdaj nespoštljivo, ampak v redu."

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri.

 

Planet TV Vražja dama razkrila: Ločila sem se zaradi nasilja #video
Planet TV To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto
Planet TV To so govorice, ki se širijo o vražji dami #video
Vražje dame
Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  
Ne spreglejte