SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tudi oblikovanje čokoladnih penisov je lahko vražje dobro doživetje

0,39

termometer

Tokrat smo bili v epizodi šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame ponovno priča pestremu dogajanju. Vražje dame so se med drugim odpravile tudi na obisk čokoladnice Lucifer, kjer so se spopadle z naslednjim izzivom − oblikovati so morale čokoladne penise.

V tokratni epizodi šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame smo udeleženke šova spremljali na obisku čokoladnice Lucifer, kjer so se spoprijele z edinstvenim izzivom − oblikovanjem čokoladnih penisov. Po pričakovanjih je bila do te ideje sprva najbolj zadržana Pika Zrim, vražje dame pa so se naposled hitro prepustile dogajanju.

VraŽje dame

V izkušnji so na koncu vse vražje dame izredno uživale, pozabile pa niso niti na manjkajočo vražjo članico - Carmen Osovnikar, ki je bila odsotna na snemanju te epizode, saj je zbolela za covid-19. "Če bi Carmen videla vse te organe, bi se ji zagotovo zelo 'dogajalo'," je odkrito dejala navihana Andreja Medvedič.

Vražje dame

Katarina Benček je svojemu izbrancu Marku prinesla domov tudi čokoladno vagino in ob tem priznala: "Smejal se je, ampak z veseljem jo je pojedel."

Šov The Real Housewives lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri. 

Pika Zrim Planet TV Vražja dama na zmenku z možem druge #video Andreja Medvedič Planet TV Med vražjima damama je prišlo do kratkega stika #video Katarina, Marko Planet TV Oči so uprte v nov vražji par: bo Marko zaročil Katarino? #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin