SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Šokirana Nataša zaradi tekmovalca padla v jok #video

2,93

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Nataša je bila prepričana, da sta po petkovi oddaji v njeni skupini ostala zgolj dva tekmovalca. Ko se je njeno sklepanje izkazalo za napačno, so žalost zamenjale solze sreče.

Po petkovem preobratu na izločilni oddaji, ko šova ni bilo treba zapustiti nobenemu tekmovalcu razen diskvalificiranemu Valterju, je Nataša nestrpno pričakovala novico, kdo iz njene skupine je zapustil šov. "Seveda sem na trnih. Nobenemu trenerju ne bi bilo vseeno, če bi se njegova ekipa kar naenkrat s štirih članov prepolovila na dva," je povedala pred srečanjem s tekmovalci na ponedeljkovem treningu v naravi. Ko sta iz avtobusa izstopila Gaja in Gregor, so se ji vlile solze zaradi Feridovega odhoda. Sledil je šok. Kakšna je bila reakcija trenerke, ko je zagledala Ferida?

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob petkih ob 21. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Belma oklofutala Ferida, ker jo je "nategnil" #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Diskvalificirani Valter: Kamen se mi je odvalil od srca #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Valter diskvalificiran, Gregorju druga priložnost! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin