SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Belma oklofutala Ferida, ker jo je "nategnil" #video

1,40

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Ferid se je odločil prelisičiti sotekmovalce, češ da mora zapustiti oddajo, ker je izločen. Zaradi svoje ukane jih je od Belme nato dobil še okoli ušes.

Po preobratu v oddaji The Biggest Loser Slovenija, ko bi šov morala zapustiti Ferid ali Gregor iz rdeče skupine, se je Gaja, ki je imela imuniteto, odločila za Gregorja. Kot razlog je navedla, da ji Ferid pomeni boljšo motivacijo na treningih. Sledil je preobrat in šova ni zapustil nihče, česar pa preostali tekmovalci, ki so ta čas že bili v hiši, niso vedeli.

Ferid je zato pripravil skrivni načrt, da se vrne v hišo kot izločeni in tako naplahta sotekmovalce, da mora prav on zapustiti oddajo. Ali mu je načrt uspel in kakšna je bila reakcija sotekmovalcev, si poglejte v spodnjem videoposnetku. 

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob petkih ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Valter diskvalificiran, Gregorju druga priložnost! #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Diskvalificirani Valter: Kamen se mi je odvalil od srca #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Izzvana Gregor in Gaja: Bosta končno priznala, kaj se plete med njima? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin