Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 1. 2019,
9.57

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,07

2

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Ponedeljek, 14. 1. 2019, 9.57

5 let, 2 meseca

The Biggest Loser Slovenija

Rok iz The Biggest Loser Slovenija zaljubljen: spoznajte njegovo dekle #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,07

2

The Biggest Loser Slovenije | Foto Facebook

Foto: Facebook

Na Planet se to pomlad vrača priljubljeni resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija, v katerem se udeleženci borijo z odvečnimi kilogrami, zato smo preverili, kako so tekmovalci prejšnjih sezon videti danes in kaj trenutno kaže njihova tehtnica. Rok Damiš je do zdaj izgubil 48 kilogramov in je sveže zaljubljen.

The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Prijavite se v novo sezono The Biggest Loser Slovenija!

Rok Damiš se je z odvečnimi kilogrami boril od nekdaj, najbolj pa se je začel rediti, ko je zaradi poškodbe kolena moral prenehati trenirati vaterpolo. Priložnost, da na tem področju nekaj spremeni in da začne aktivneje živeti, je videl v prijavi v resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija.

Rok je ob vstopu v šov tehtal kar 158 kilogramov in v desetih tednih, ki jih je tam preživel, dokazal, da misli resno. Izgubil je kar 35 kilogramov.

Rok pred vstopom v šov in v finalni oddaji.  V šovu je izgubil kar 35 kilogramov. | Foto: Rok pred vstopom v šov in v finalni oddaji. V šovu je izgubil kar 35 kilogramov.

Rok s svojima osebnima trenerjema in prijateljema Juretom Ritlopom in Alešem Potrčem iz FIT TOVARNE. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Rok s svojima osebnima trenerjema in prijateljema Juretom Ritlopom in Alešem Potrčem iz FIT TOVARNE. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Tudi šest mesecev po koncu šova še vedno vztraja na tej poti. Trenutno tehta 110 kilogramov. "Predvsem sem pridobil veliko mišične mase," pove Rok, ki se trikrat tedensko poti v fitnesu, enkrat na teden pa trenira boks.

Poudari, da se v telovadnici, kjer trenira tudi priljubljeni radijski in televizijski voditelj Marko Potrč, počuti kot doma.

"Občasno z velikim veseljem odigram tudi kakšno trening tekmo vaterpola," pa o vrnitvi k svoji veliki športni ljubezni doda Štajerec. Tudi pri prehrani pazi in se le redko pregreši: "Mogoče enkrat mesečno pojem kaj takšnega, kar ne spada na moj vsakdanji jedilnik in je bilo prej pogosto na sporedu."

Pred vstopom v šov je še potarnal, da ga kilogrami ovirajo tudi pri spoznavanju deklet. Tudi to se je zdaj spremenilo in je od poletja srečno zaljubljen. Njegovo srce je ukradla svetlolasa Urška.

Rok je božične praznike preživel s svojo izbranko Urško. Par je skupaj od poletja. | Foto: Osebni arhiv Rok je božične praznike preživel s svojo izbranko Urško. Par je skupaj od poletja. Foto: Osebni arhiv

Za vse, ki si upate stvari vzeti v svoje roke in spremeniti svoje življenje, je zato zdaj pravi čas, da svojo dolgoletno novoletno željo in zaobljubo začnete tudi uresničevati in se prijavite v tretjo sezono šova The Biggest Loser Slovenija. Naj prava odločitev in močna volja spremenita vaše življenje.
Za novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija se lahko prijavite TUKAJ.
Planet TV Izklesani Blaž Hudelja: Praznike preživlja brez dekleta in pregreh
Planet TV Bojan Papež: Zdaj sem "norec" postal jaz
Planet TV Klara Hrovat Vidmar: Končno ne bom potrebovala novoletnih zaobljub!
Ne spreglejte