SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Prehrano tekmovalcev bo nadziral Gašper Grom #video

2,51

termometer

Druga sezona tekmovalnega šova The Biggest Loser Slovenija že marca na Planet TV prinaša nove izzive in nove tekmovalce, njihove nezdrave prehranjevalne navade pa bo tokrat skušal spremeniti dietetik Gašper Grom.  

Gašper Grom Gašper Grom Prva sezona The Biggest Loser Slovenija je na Planet TV osupnila z neverjetnimi preobrazbami, druga sezona pa prinaša še večje izzive in nove obraze. Tekmovalcem, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, bo ob strani znova stala skupina strokovnjakov s trenerjema Natašo Gorenc in Janom Kovačičem na čelu, o prehrani pa bo tekmovalcem svetoval dietetik Gašper Grom iz športnega centra SportClub na Fakulteti za šport, ki je tudi svetovalec pri programu Zdrav in aktiven, v katerega bodo vključeni tekmovalci po odhodu iz hiše.

Krivci za debelost so sodoben način življenja, predelani ogljikovi hidrati, prigrizki

"Sodoben način življenja, predelani ogljikovi hidrati, prigrizki in preštevilni obroki so krivci za debelost, ki je v porastu. Prepričan sem, da bomo s tekmovalci naredili nov korak k izboljšanju njihovih prehranjevalnih navad in s tem k bolj zdravemu načinu življenja," pravi Gašper in dodaja, da se bo pri oblikovanju jedilnikov posvetoval tako z vsakim tekmovalcem in tekmovalko kot tudi s trenerjema Natašo in Janom: "Mislim, da smo dobra ekipa, ki bo stremela k skupnim ciljem."

Gašper je bil gost v oddaji Dan.

Oddajo, ki k hujšanju ne spodbuja le tekmovalcev, ampak skuša k spremembi življenjskega sloga motivirati tudi gledalce pred malimi zasloni, bo vodil Marko Potrč. The Biggest Loser Slovenija se na Planet TV vrača že marca.

 

Šov lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 918
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin