SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,59

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija bo vodil Marko Potrč

3,59

termometer

 | Foto:

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija, ki je osupnil z neverjetnimi preobrazbami tekmovalcev, se v novi sezoni vrača z novimi izzivi in novimi tekmovalci, osvežen format šova pa bo v drugo sezono na Planet TV popeljal voditelj Marko Potrč.

The Biggest Loser Slovenija se po odlični prvi sezoni na Planet TV vrača tudi z drugo, ki prinaša nove izzive, nove tekmovalce in nove življenjske zgodbe. Osvežen format bo v drugo sezono popeljal voditelj Marko Potrč, ki dobro ve, da se da prave rezultate doseči samo s trudom in močno voljo.

"Vem, kako je trpeti na treningu"

"The Biggest Loser Slovenija združuje šport in televizijo, kar že samo po sebi zagotavlja, da bom v novem izzivu izredno užival," pravi Marko, ki prisega na aktivni življenjski slog: "Vem, kako je trpeti na treningu. Ampak odkrito – jaz v tem uživam. Prav to bom skušal približati tekmovalcem: kako najti zadovoljstvo v trpljenju na treningu."

Marko prav tako pazi na prehrano, ki je pomemben dejavnik. "Tudi pri hrani sem precej discipliniran," še pove in dodaja, da upošteva jedilnike, ki jih sestavi skupaj z bratom.

Nova sezona prinaša več novosti

The Biggest Loser Slovenija je že v prvi sezoni navdušil slovenske gledalce in osupnil z neverjetnimi preobrazbami tekmovalcev. Zmagovalec prve sezone Bojan Papež je shujšal za kar 74,4 kilograma, zaostajali niso niti rezultati preostalih finalistov, prav vsi tekmovalci pa so zatrdili, da je bil šov odločilna podpora v njihovem boju s kilogrami. Pot ni lahka, a je vredna truda, je sporočilo tekmovalcev prve sezone The Biggest Loser Slovenija.

V novi sezoni se nam obeta še več novosti in presenečenj, kmalu bomo spoznali tudi nove junake, ki bodo hujšali pod budnim očesom javnosti in morda k bolj zdravemu življenju opogumili tudi občinstvo.

 

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 905
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin