SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Tudi v drugi sezoni bomo telovadili z Janom in Natašo

1,34

termometer

The Biggest Loser Slovenija

The Biggest Loser Slovenija se z drugo sezono na Planet TV vrača že marca, nad preobrazbami tekmovalcem pa bosta tudi tokrat bdela izkušena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič.

Marca na Planet TV prihaja druga sezona tekmovalnega šova The Biggest Loser Slovenija. Oddaja, ki je navdušila z neverjetnimi preobrazbami, bo tudi v drugi sezoni tekmovalcem nudila vso pomoč in podporo, ki jo potrebujejo za boj s kilogrami. Na poti do novega življenjskega sloga pa jima bosta znova pomagala trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič.

Nataša Gorenc Nataša Gorenc Nataša: Zagovarjam strožji režim, samo tako dosežemo želene cilje

"Rezultati prve sezone so bili več kot odlični. Pristop in način dela je del tebe ne le kot trenerja, ampak tudi kot človeka. Tega se ne da spremeniti, zato bom vztrajala na že preverjeni poti," pravi Nataša Gorenc, zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

"V prvi sezoni sem spoznala in se naučila nove dinamike, kar bom upoštevala pri drugi sezoni, vendar moj način dela v osnovi ostaja enak. Zagovarjam strožji režim, ker sem prepričana, da samo tako lahko uspemo in dosežemo želene cilje," dodaja. Nataša velika zagovornica gibanja in zdrave prehrane in ne prenese, da ljudje ne izkoristijo priložnosti, ki jim je dana v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Jan: Moj način je energičen, a z dobro mejo razuma

Tudi diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik Jan Kovačič je bil nad predanostjo tekmovalcev v prvi sezoni navdušen, podobno pa si obeta tudi od druge sezone.

Jan Kovačič Jan Kovačič "Veliko sem se naučil od tekmovalcev, njihove spremembe so bile vidne na vseh nivojih. Moj način je energičen, vendar vselej z dobro mejo razuma. Verjamem, da se da vse povedati mirno in strpno, kar se je lepo izkazalo tudi v prvi sezoni. Glede na odzive ljudi in to, da je bil zmagovalec šova iz moje skupine, bom še naprej ostal zvest svojemu način dela," pravi Jan, ki si obenem želi, da bi mu tekmovalci vloženo energijo, čas in trud vračali z dobrimi rezultati in predvsem z osebnim zadovoljstvom nad spremembami.

Marko: Zavedam se, koliko napora in odrekanja čaka tekmovalce

Oddaje, ki k hujšanju ne spodbuja le tekmovalcev, ampak skuša k spremembi življenjskega sloga motivirati tudi gledalce pred malimi zasloni, se veseli tudi voditelj Marko Potrč: "Sem zagovornik zdravega načina življenja, ki ga redno prakticiram. Večkrat tedensko se potim v telovadnici, zato bom tekmovalce močno spodbujal in jim stal ob strani. Zavedam se, koliko napora in odrekanja jih čaka."

The Biggest Loser Slovenija se marca na Planet TV vrača z osveženim formatom, novimi obrazi, adrenalinskimi izzivi, uporabnimi informacijami, nenavadnimi dogodivščinami in dobro mero iskrenosti ter zabave. In čeprav na koncu največja izguba prinese zmago le enemu, je The Biggest Loser Slovenija šov, v katerem so junaki prav vsi sodelujoči.

 

Šov lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 558
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin