SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po dolgem času se je letos pokazala v kopalkah

2,70

termometer

Med tistimi, ki se večji del življenja spopadajo z odvečnimi kilogrami, je bila tudi radijska voditeljica in ena od komentatork v naši oddaji Od težaka do junaka Jerica Zupan.

[video: 65309 / ]


Video: Planet TV

Zdaj od januarja živi povsem drugačno življenje, z izgubljenimi kilogrami sta se vrnila tudi nasmeh na obraz in volja do življenja.


Preberite še:
Naporni treningi že povzročajo prve poškodbe

V 40 letih se v niti eni državi delež pretežkih prebivalcev ni zmanjšal


"Moram priznati, da sem se prej zelo slabo počutila v svojem telesu, bila sem negativna, zapirala sem se vase, postavila sem si zid, vedno sem odrivala ljudi, ki jih mam rada, stran od sebe samo zato, ker sem se sramovala svojega telesa," pravi.

V telovadnici se od januarja redno druži s svojim trenerjem Dejanom Lenartom, ki je njen steber. "Vaje morajo biti dinamične, človek je narejen, da se giba, človek je narejen iz več mišičnih skupin in več mišičnih skupin, kot se giba, večja je možnost, da se bo na koncu zgodilo nekaj pozitivnega," pravi trener.

Januarja se je Jerčino življenje obrnilo na glavo. Tudi tisto, kar da v usta, je strogo premišljeno. Čokolade ne je več. Pico je nazadnje jedla avgusta na dopustu. To je bilo edinkrat, ko se je pregrešila.

Na tehtnico je, odkar se je odločila živeti bolj zdravo, stopila le dvakrat. Pravi, da se s kilogrami noče obremenjevati. Se je pa letos po zelo dolgem času z veseljem pokazala v kopalkah.

Če je včasih lahko tekla le 10 minut v kosu, je zdaj ura teka mala malica. Veseli se tudi nastopa na ljubljanskem maratonu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin