SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Petrin cilj je 60 kilogramov

1,36

termometer

Petra Pintarič
Foto: Ana Kovač

Na finalu The Biggest Loser Slovenija je s svojo preobrazbo osupnila tudi Petra Pintarič, ki je iz šova izpadla med prvimi. Doma pa je kljub počitku, ki ji je bil zapovedan po operaciji zmanjšanja prsi, uspela izgubiti kar nekaj kilogramov in zdaj tehta 68 kilogramov.

Petra Pintarič je danes videti povsem drugače, za največjo spremembo pa je poleg operacije prsi, ki so jo zaradi velikosti zelo obremenjevale, poskrbelo prehranjevanje z izdelki Nupo. "Da sem v finalni oddaji blestela, so poskrbeli kirurginja Nina Suvorov Gregorič, in izdelki Nupo," je zapisala na svojem profilu ter se zahvalila tudi frizerskemu studiu in mariborskemu fitnes centru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prej 82,7 kg sedaj 68 :-) Nisem še na cilju🤙 obljubila sem si, da je moj cilj 60kg. Vem da mi bo uspelo 😊

A post shared by Petra Pintarič (@petraapintaric) on

Cilj je 60 kilogramov

Po operaciji Petra sicer ni smela nadaljevati z aktivnostmi, zato so sledili tedni počitka, konca mirovanja pa se svetlolaska  zelo veseli in komaj čaka, da se odpravi novim  zmagam naproti. Petra namreč kljub očitni spremembi pravi, da še ni na cilju. Obljubila si je namreč, da bo dosegla 60 kilogramov.

The Biggest Loser Slovenije Planet TV Osupljive preobrazbe tudi drugih tekmovalcev šova #foto The Biggest Loser Slovenije Planet TV Poglejte, kakšna preobrazba je uspela finalistom šova The Biggest Loser Slovenija #foto TBLS Planet TV Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija je Cristian #video #foto

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin