SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
6,71

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija je Cristian #video #foto

6,71

termometer

TBLS
Foto: Ana Kovač

Zmagovalec tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija je z minimalno prednostjo postal Cristian, ki je v dobrih dveh mesecih izgubil kar 46,1 kilograma. Izkazala sta se tudi Ferid in Gaja, ki sta izgubila 38 oziroma 30 kilogramov.

TBLS Planet TV Cristian po veliki zmagi: Treniral sem do onemoglosti, ampak se je izplačalo #video

Vrhunec večera je prišel na koncu oddaje, ko so na tehtnico stopili trije finalisti. Prvi je s tehtanjem opravil Cristian. V šov je prišel s 144,2 kilograma, njegova teža v finalni oddaji pa je bila 98,1 kilograma. To je 31,97 odstotka manj kot na prvem tehtanju.

Gaja šov zapušča 30 kilogramov lažja. Gaja šov zapušča 30 kilogramov lažja. Foto: Ana Kovač

Nato je na tehtnico stopila Gaja. Njena začetna teža je znašala 137,6 kilograma. V finalu pa je tehtala 107,6 kilograma. To je 21,80 odstotka manj kot na prvem tehtanju.

Ferid je v šovu izgubil kar 38 kilogramov. Ferid je v šovu izgubil kar 38 kilogramov. Foto: Ana Kovač

Le še Ferid bi lahko ogrozil Cristianovo zmago. Ferid je na tehtnico stopil z odbitkom treh kilogramov, ki si jih je prislužil med šovom. Njegova izhodiščna teža je bila 129,2 kilograma. V finalu pa je tehtal 91,2 kilograma, kar 29,41 odstotka njegove začetne telesne teže. Ko so mu odbili še tri kilograme, je bil končni izračun 31,37 odstotka manj kot na začetku.

TBLS Foto: Ana Kovač

Z zelo majhno razliko je tako veliki zmagovalec postal Cristian, ki je izgubil kar 46,1 kilograma in bo domov odnesel tudi 46 tisoč evrov. Za nameček pa si bo lahko omislil tudi vrhunsko estetsko korekcijo pri Estetiki MED-ART. Rezultati tekmovalcev so še posebej neverjetni, če upoštevamo, da je letošnja sezona šova trajala zgolj dobra dva meseca.

To so povedali trije finalisti pred začetkom finalne oddaje:

Svoje sta dodala tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič:

Srečni poraženec je postal Sebastjan

V finalni oddaji so svoj napredek pokazali tudi tisti tekmovalci, ki se jim ni uspelo prebiti v veliki finale. Povedali so, da so tudi doma pridno sledili tistemu, česar so se naučili v šovu, in vztrajajo na novi poti. Na tehtnici so se spoprijeli za naslov srečnega poraženca.

TBLS Foto: Ana Kovač

To so številke, ki jih je pokazala tehtnica v finalni oddaji:

  • Maja Govek: Začetna teža je bila 96,3 kg. Nova teža je 85,1 kg, kar je 11,63 % manj kot na prvem tehtanju.
  • Denis Prajndl: Začetna teža je bila 149,9 kg. Nova teža je 127,6 kg, kar 14,88 % manj kot na prvem tehtanju.
  • Pia Hajdari: Začetna teža je bila 126,4 kg. Nova teža je 102,1 kg, kar je 19,22 % manj kot na prvem tehtanju.
  • Petra Pintarič: Začetna teža je bila 82,7 kg. Nova teža je 68 kg, kar je 17,78 % manj kot na prvem tehtanju. (Zaradi operativnega zmanjšanja prsi so ji prišteli 1,5 kg, zato je bil njen končni rezultat 15,96 %.)

Petra je povedala, da je njeno življenje po operaciji zmanjšanja prsi veliko lažje. Petra je povedala, da je njeno življenje po operaciji zmanjšanja prsi veliko lažje. Foto: Ana Kovač

Petra Pintarič Trendi Petra en teden po operaciji: Te dojke precej bolje pristajajo vaši postavi #video
  • Belma Ljutić: Začetna teža je bila 117,7 kg. Nova teža je 87,6 kg, kar je 25,57 % manj kot na prvem tehtanju.
  • Sebastjan Novak: Začetna teža je bila 120,0 kg. Nova teža je 87,7 kg, kar je 26,92 % manj kot na prvem tehtanju.
  • Gregor Horvat: Začetna teža je bila 120,0 kg. Nova teža je 98,6 kg, kar je 17,83 % manj kot na prvem tehtanju.

Sebastjan Novak je postal srečni poraženec in tudi zmagovalec občinstva. Sebastjan Novak je postal srečni poraženec in tudi zmagovalec občinstva. Foto: Ana Kovač

Med tekmovalci, ki se jim ni uspelo uvrstiti v veliki finale, je največji odstotek teže izgubil Sebastjan in postal SREČNI PORAŽENEC.

Gledalci so za zmagovalca občinstva izbrali Sebastjana

Tudi gledalci so lahko povedali svoje mnenje in s pomočjo telefonskega glasovanja izbrali zmagovalca občinstva. Za najbolj simpatičnega tekmovalca tretje sezone šova so izbrali Sebastjana, ki je iz oddaje izpadel predvsem zaradi nekaterih taktičnih odločitev sotekmovalcev, saj je veljal za enega glavnih favoritov za končno zmago.

Dogajanje v finalni oddaji bodo pokomentirali tudi v posebni komentatorski oddaji Od težaka do junaka, ki si jo lahko v ponedeljek zvečer ogledate na Planetu. Poleg voditeljice Jasne Kuljaj in vseh komentatorjev lahko v studiu pričakujete tudi tekmovalce šova in oba trenerja.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Poglejte, kakšna preobrazba je uspela finalistom šova The Biggest Loser Slovenija #foto The Biggest Loser Slovenije Planet TV Osupljive preobrazbe tudi drugih tekmovalcev šova #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin