SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
6,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Poglejte, kakšna preobrazba je uspela finalistom šova The Biggest Loser Slovenija #foto

6,69

termometer

The Biggest Loser Slovenije
Foto: Blaž Vatovec

O velikem finalu resničnostnega šova so odločale malenkosti. Veliki zmagovalec je postal Cristian, tudi druga dva finalista pa sta pokazala osupljive rezultate. Poglejte si, kako so bili finalisti videti pred začetkom šova in in ob njegovem koncu. 

Že nocoj ob 21. uri se na Planetu nadaljuje tudi ekstremna družinska preizkušnja Fittest Family, kjer družine čakajo še težji poligoni. Ne zamudite!
TBLS Planet TV Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija je Cristian #video #foto

Gaja Rozman Gaja Rozman Foto: Blaž Vatovec

Gaja je v šov vstopila s 137,6 kilograma. V finalu pa je tehtala 107,6 kilograma. Izgubila je 30 kilogramov ali 21,80 odstotka prvotne teže. Ferid Talundžić Ferid Talundžić Foto: Blaž Vatovec

Ferid je šov začel s 129,2 kilograma. V finalu pa je tehtal 91,2 kilograma. Izgubil je kar 38 kilogramov ali 29,41 odstotka prvotne teže.

Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija Cristian Baranašić Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija Cristian Baranašić Foto: Blaž Vatovec

Zmagovalec šova Cristian je v šov vstopil s 144,2 kilograma, na finalu pa je tehtal 98,1 kilograma. Izgubil je neverjetnih 46,1 kilograma ali 31,97 odstotka prvotne teže.

TBLS Planet TV Cristian po veliki zmagi: Treniral sem do onemoglosti, ampak se je izplačalo #video
Dogajanje v finalni oddaji bodo pokomentirali tudi v posebni komentatorski oddaji Od težaka do junaka, ki si jo lahko v ponedeljek zvečer ogledate na Planetu. Poleg voditeljice Jasne Kuljaj in vseh komentatorjev lahko v studiu pričakujete tudi tekmovalce šova in oba trenerja. 
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin