SiolNET. Trendi Zdravje
9,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Petra en teden po operaciji: Te dojke precej bolje pristajajo vaši postavi #video

9,11

termometer

Petra Pintarič
Foto: Jan Lukanović

Teden dni po operaciji zmanjšanja dojk se je Petra Pintarič ponovno odpravila na pregled h kirurginji, ki je morala oceniti stanje prsi. Ta je z rezultatom zadovoljna, a pravi, da bo morala Petra na končno obliko še počakati.

Petra Pintarič Trendi Tako so videti Petrine prsi po operaciji #video

Dober teden po operaciji, pri kateri je kirurginja Nina Suvorov Gregorič tekmovalki šova The Biggest Loser Slovenija (TBLS) Petri Pintarič bistveno zmanjšala prsi in jo olajšala za več kot 1,5 kilograma, je bil spet čas za pregled.

Petrine prsi se celijo po pričakovanjih in že na prvi pogled je videti, da ima zdaj končno oprsje, ki ji pristaja. "Prsi so videti lepe, mehke, kar pomeni, da v njih ni nabrane krvi, je pa na površini prisotna podplutba, ki je zdaj že v izzvenevanju, zato je precej rumene barve. Podplutbe so šle po operaciji čez različne stopnje obarvanosti," je komentirala kirurginja in še pojasnila: "Tekom celjenja se obarvanost podplutb spreminja - najprej zelo vijolično, potem začne počasi bledeti, postaja rumenozelene barve in nato v nekaj dneh izgine."

Tako so videti Petrine prsi en teden po operaciji:

Na vrsti je dobro celjenje brazgotin

Zdaj se mora Petra predvsem posvečati dobremu celjenju brazgotin, ki bodo bistveno pripomogle k čim boljšemu končnemu videzu. Za to skrbijo posebni obliži, tanki lepljivi trakovi, ki jih bo morala redno menjavati. "Lepljivi obliži zelo zmanjšajo napetost na robovih rane in omogočajo boljše celjenje ter lepši kasnejši videz brazgotine," je pojasnila kirurginja.

Po naslednjih 14 dneh jih bo Petra lahko odstranila sama in začela brazgotine mazati s posebno vlažilno kremo.

Petra Pintarič Trendi Tako je potekalo Petrino zmanjšanje prsi #video

Super, a še zdaleč od končne oblike

Petrine prsi so teden dni po posegu videti odlično, je še dodala kirurginja, a videz in oblika dojk se bosta v naslednjih tednih in mesecih še precej spremenili, saj "to ni operacija, ki bi takoj obrodila končni rezultat, temveč se bodo ti pokazali po nekaj mesecih, ko se bosta dojki spustili in dobili naraven, kapljičast videz."

Med operacijo je dojki zmanjšala za dve številki in sta zdaj v boljšem položaju ter višje na prsnem košu. Po novem bo Petra lahko nosila modrčke s košarico B ali C in ne več G, tako kot nekoč.

"Z izidom operacije sem zadovoljna, bo pa videz še boljši, ko bodo dojke dobile končno obliko. Zdaj morava poskrbeti, da se bodo brazgotine čim lepše zacelile in bile ob koncu čim manj opazne," je še povedala Suvorov Gregoričeva in za konec dodala:

Te dojke precej bolje pristajajo vaši postavi in to je lepa sprememba za vas.

Petra Pintarič Foto: Jan Lukanović

Petra je do novih prsi prišla s pomočjo komentatorske oddaje Od težaka do junaka. Med gostovanjem v njej je priznala, da si močno želi operacije zmanjšanja dojk.

Preverite tudi:

Petra Pintarič Trendi Petra pred operacijo zmanjšanja prsi: Zdravniki me niso jemali resno #intervju #video Petra Pintarič Trendi Petra bo končno dobila manjše prsi, ki si jih želi že več let #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin