SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Novemu trendu na družbenih omrežjih se je pridružila tudi Katja iz The Biggest Loser Slovenija #foto

2,60

termometer

V zadnjih dneh je družbena omrežja preplavil trend, ki ga ljudje podpisujejo s ključnikom #10YearChallenge. Gre za fotografijo, na kateri lahko vidimo, kako je bil posameznik videti pred desetimi leti in kako je videti danes. Temu trendu pa se je pridružila tudi Katja Ficko iz šova The Biggest Loser Slovenija, ki je s fotografijo dokazala, da je v tem času dosegla pomembno zmago, saj je sprejela svojo bolezen in se nehala skrivati pod lasuljo.

kzs Sportal Trend, ki se je kot blisk razširil po spletu, navdušil tudi Dončića #foto

Kot mnogi drugi v zadnjih dneh je tudi Katja Ficko na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo, na kateri jo vidimo, kako je bila videti pred desetimi leti in kako je videti danes. Pod fotografijo je zapisala: "Ena izmed večjih razlik v letih je ta, da sem se leta 2009 še 'skrivala' za lasuljo, vendar je čas pripeljal do tega, da SEM lahko, KAR SEM." Katjin pogum so pohvalili mnogi uporabniki.

Katja je namreč že v osnovni šoli zbolela za Alopecio universalis, kar pomeni, da je popolnoma brez las in obrvi. Ker so jo takrat zaradi drugačnosti otroci zbadali, se je odločila, da bo nosila lasuljo. In čeprav z njo ni več izstopala med sovrstniki, se je po treh letih nošenja neudobne in srbeče lasulje odločila, da ima dovolj.

Sprejela je bolezen in zato se ni hotela več skrivati. "Sprijaznila sem se, da sem 'drugačna' in s tem nimam težav, s tem se verjetno bolj obremenjuje okolica." Prekmurka v smehu še doda, da je lasulja trenutno pospravljena v omari in da bo tam tudi ostala.

"Upam pa, da sem ljudi vsaj malo 'izobrazila' o svoji bolezni in da to ni neki bavbav. To je samo zunanji videz, nič drugega. Tako, da samo pogumno naprej," je za konec povedala 25-letnica.

predstavitev sheme Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar The Biggest Loser Slovenije Planet TV Rok iz The Biggest Loser Slovenija zaljubljen: spoznajte njegovo dekle #foto loser Planet TV Jan spregovoril o premoru z Nives: Bo njuna zveza preživela? #foto

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 233
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin