SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Jan spregovoril o premoru z Nives: Bo njuna zveza preživela? #foto

2,66

termometer

loser |  | Foto:

Po številnih vprašanjih in ugibanjih o koncu zveze je osebni trener Jan Kovačič spregovoril o svojem odnosu z manekenko Nives Orešnik, ekskluzivno pa je razkril tudi podrobnosti o svojem novem projektu - butičnem dizajnarskrem fitnesu. Pomagala mu je tudi mednarodno priznana oblikovalka, ki je sodelovala celo s prestižnim Diorjem.

"Trenutno je najin odnos na preizkušnji. Vsak ima namreč velike ambicije, da si ustvari kariero, in zdaj je najboljši čas za to. Žal pa se včasih v življenju ne da vsega uskladiti in zato se mora človek na določeni točki odločiti o svojih prioritetah. Po pravici povedano sva imela z Nives zadnje čase premalo časa drug za drugega in se nekoliko oddaljila. Po odkritem pogovoru sva se strinjala, da je za oba najbolje, da se posvetiva svojemu delu, zato se med tednom skoraj ne vidiva. Preživiva pa zato skupaj konce tedna, ko se odpraviva na kakšen izlet ali večerjo. In čeprav sva skupaj malo časa, ga preživiva bolj kakovostno, kot sva ga prej. Ali bo to dovolj, da bo zveza preživela, pa bo pokazal čas. Čeprav se imava rada, je včasih treba na stvari pač gledati realno. Nato pa gredo te svojo pot, kot je namenjeno," je povedal osebni trener Jan Kovačič o svojem odnosu z Nives Orešnik

Odpira fitnes studio s posebnim imenom in zgodbo

loser | Foto:

Janu zadnje mesece veliko časa jemlje njegov projekt. V začetku februarja bo odprl vrata svojega fitnes studia, ki bo imel prav posebno zgodbo, nič manj posebno pa ni niti njegovo ime. "Večina strank, ko konča moj trening, pravi, da se mora resetirati. In v duhu tega bo poimenovan tudi studio. Imenoval se bo namreč Reset studio, v njem pa bomo štirje izkušeni trenerji ponujali 'reset workout' vadbo. Ta bo zajemala različne sklope in potrebe ljudi: od rehabilitacij, pridobivanja mišične mase do hujšanja. Predvsem pa bodo upoštevane želje vsakega posameznika. Med mojimi strankami so namreč predvsem posamezniki, ki so v življenju že veliko dosegli, a ob tem nekoliko pozabili nase. Prav zato bomo delali ena na ena in v majhnih skupinah do največ pet ljudi. Postopek dela bo precej drugačen, kot je v drugih fitnesih, saj bo spominjal na obisk zdravnika. Vsak bo najprej izpolnil vprašalnik, nato se bodo opravile najrazličnejše meritve, pa testi vzdržljivosti, sestave telesa itd. Sledil bo pogovor o željah, ciljih in vse to bo sestavljalo nekakšno kartoteko posameznika. Vaje se bodo prilagodile zmožnostim in času, ki ga ima posameznik na voljo. Seveda bodo predpisane tudi vaje, ki se jih lahko izvaja v pisarni ali doma," je še razložil Jan.

loser | Foto:

Posebne bodo tudi vadbe za skupine. Te bodo prilagojene vadbam, ki jih vadeči najraje izvajajo med letom. Tisti, ki na primer pozimi veliko smučajo, bodo imeli tudi poleti vadbo s poudarkom na smučarskih elementih. Tisti, ki poleti veliko plavajo, pa se bodo na plavalno sezono pripravljali že pozimi.

Nova aplikacija in sodelovanje z mednarodno "Diorjevo oblikovalko" Niko Zupanc

Ker ima Jan rad lepoto in estetiko, se je opremljanja interjerja za svoj dizajnarski butični studio lotil v sodelovanju z mednarodno prepoznavno oblikovalko Niko Zupanc. Ta je oblikovala številne mednarodno priznane izdelke, kot so lučka Češnja, svetilka Lolita, otroške zibelke, sodelovala pa je celo s podjetjem Dior, za katerega je oblikovala stol.

loser | Foto:

"Sicer pa to ne bo edina novost. Razvijamo tudi posebno aplikacijo, kjer bodo našim strankam na voljo videoposnetki. Tako bo lahko stranka, ki bo na primer trenutno na dopustu ali v službi, vpisala podatke, kje je in koliko časa ima na voljo, program pa ji bo ponudil najprimernejšo vadbo za tisti čas in prostor," razkriva vedno simpatični Jan, ki pa se že vesli tudi nove sezone šova The Biggest Loser Slovenija.

"Ponovno se bom lotil shujševalnih izzivov z novimi tekmovalci, česar se neskončno veselim. Komaj čakam, da spoznam nove obraze in da se skupaj lotimo preobrazb, ki ne bodo spreminjale le videza posameznikov, ampak tudi njihova življenja," je sklenil priljubljeni osebni trener, za katerim vzdihujejo številna dekleta.

tbls Planet TV Robi iz The Biggest Loser Slovenija išče novo ljubezen #foto tbls Planet TV Še vedno samski Henrik končno "pozabil" Indiro #foto predstavitev sheme Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 40
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin