Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 8. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,14

Natisni članek

Maja Drolc Begović The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Ponedeljek, 13. 8. 2018, 4.00

5 let, 8 mesecev

The Biggest Loser Slovenija

44 kilogramov lažja Maja bo postala osebna trenerka! #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,14

Tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Maja Begović je postala prava maratonska tekačica, kmalu pa bo svoje veselje do novega načina življenja potrdila še na en način. Pridobila bo namreč licenco za osebno trenerko.

maja begovic | Foto: "Vedno sem si želela teči, vendar so me pri tem ovirali kilogrami. No, zdaj končno lahko in presrečna sem, saj me tek napolni z energijo in pomirja hkrati. Zaradi tega sem se odločila, da se bom prijavila na vse tiste maratone, ki imajo desetkilometrske proge. Naslednji je na Brdu pri Kranju," je povedala simpatična Maja Drolc Begović, ki je bila ena od finalistk šova The Biggest Loser Slovenija.

maja begovic | Foto: Maja vsak dan trenira tako, da se odpravi na bližnji hrib. Kombinira hojo in tek, dnevno pa povprečno prehodi oz. preteče osem kilometrov. Pri tem ji pomaga tudi prijateljica, ki z njo trenira in dela stabilizacijske vaje. Druga drugi sta odlična motivacija in tekaška družba. "Lepo je tudi, ko te ljudje, ki jih ne poznaš, bučno podpirajo na maratonih. Običajno nekje po sedmih kilometrih tek postane najbolj težaven in takrat me energija, ki prihaja od navijačev, dodatno motivira. Ena takih zanimivih izkušenj je bil tudi nedavni nočni tek na Bledu. Bilo je zares nepozabno," pravi Maja, ki je od začetka šova do danes izgubila že neverjetnih 43,7 kilograma, njena idealna teža in cilj pa je 70 kilogramov.

maja begovic | Foto: "Ne držim se neke posebne diete, izločila sem le ogljikove hidrate, predvsem testenine, kruh in krompir. Pred kratkim sem po skoraj pol leta prvič jedla testenine in moram priznati, da mi niso teknile tako kot nekoč. Telo se očitno odvadi določene hrane," je povedala svetlolaska, ki pa ne glede na vse še vedno greši, a zgolj pri eni stvari – sladoledu. "Obožujem ga in se mu ne odrekam. Sicer pa ga tako ali tako porabim na teku," se je nasmejala sogovornica, ki se bo v kratkem odpravila na Triglav, pridobila pa bo tudi licenco za osebno trenerko.

Planet TV Ponovno združeni The Biggest Loser Slovenija. Kako so videti danes? #foto
Planet TV Simon izpolnil zaobljubo in stopil na najvišji vrh #foto

"Šov mi je spremenil življenje in mi vse postavil na glavo, a v dobrem smislu. Dopusta nimam, ker sem vsega porabila za udeležbo v oddaji, vendar mi ni žal, ker je bila to prava naložba vase in v svoje zdravje," je sklenila Maja.

Jeseni se na Planet vrača resničnostni šov Bar. Vse novičke, povezane z najboljšim Barom na planetu, spremljajte TUKAJ! Spremljajte Bar na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Ne spreglejte