SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Simon izpolnil zaobljubo in stopil na najvišji vrh #foto

2,62

termometer

"Uspelo mi je, izpolnil sem zaobljubo iz oddaje in stopil na najvišji vrh v Sloveniji," je povedal Simon Kos, tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija, ki je osvojil Triglav.

Simon Kos

Simpatični Simon, ki je bil tudi v oddaji izbran kot najbolj simpatični tekmovalec in si s tem prislužil tudi naziv Lucky Loser, je svoje življenje postavil na glavo, in to v najboljši možni različici. Simon, ki je izgubil več kot 50 kilogramov, se je odpravil na Triglav, kar je bila tudi njegova zaobljuba v šovu.

Simon Kos

"Bilo je odlično. Pot smo začeli ob sedmi uri zjutraj in se iz smeri Pokljuke odpravili proti vrhu. Tam sem doživel tudi tradicionalni krst in prejel potrdilo o vzponu," je povedal Simon in dodal: "Čeprav sem bil na Triglavu prvič, to nikakor ni bilo tudi zadnjič."

Simon Kos

TBLS Planet TV Klara je prvič osvojila Triglav, zdaj bo šla še peš do morja

Simon Kos

Sicer pa se ima v prihodnje namen povzpeti še na nekaj vzpetin, veliko časa pa preživi tudi na kolesu. "V oddaji sem prejel kolo, ki je postal moj reden spremljevalec. Namen se imam odpraviti na pot proti Logarski dolini in prekolesariti pot od Žalca do Savudrije," je sklenil Simon, ki zdaj tudi brez težav obleče gasilsko opremo.

Simon Kos

Se pa jeseni na Planet vrača resničnostni šov Bar! Vse novičke, povezane z najboljšim Barom na planetu, spremljajte TUKAJ! Spremljajte Bar na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 329
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin