SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
5,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Ponovno združeni The Biggest Loser Slovenija. Kako so videti danes? #foto

5,61

termometer

Dokaz za to, da prijateljstva ostajajo tudi po resničnostih šovih, so nekdanji tekmovalci oddaje The Biggest Loser Slovenija, ki so se zbrali na pikniku.

TBLS

"Seveda poleg smeha in zabave ni manjkalo dobre jedače in pijače. Na vsake toliko časa je prav, da se človek pregreši in uživa, nato pa gremo nazaj na ustaljene zdrave tire, ki so nam vsem zlezli pod kožo," so se strinjali tekmovalci.

tbls tbls tbls

TBLS

Za žar je poskrbel gostitelj Edo, ki je znan po tem, da se v kuhinji in pri peki odlično znajde, Rebeka pa je kot izkušena frizerka s seboj prinesla tudi škarje in napravo za striženje. Tako je imela polne roke dela z urejanjem poletnih pričesk zbranim prijateljem.

TBLS

tbls Beseda je na skupnem druženju ob žaru tekla tudi o spominih na šov in vsem, kar se simpatičnim prijateljem dogaja v njihovih vsakdanjih življenjih. Ne le pozitiven odnos do življenja, tudi zdrav življenjski slog jim je zlezel pod kož. Vsak na svoj način tako še vedno pridno trenira ter skrbi za svojo postavo in dobro počutje.

TBLS

Simon Kos Planet TV Simon izpolnil zaobljubo in stopil na najvišji vrh #foto Eva Aljančič Planet TV Eva svojih 30 let praznovala 30 kilogramov lažja #foto
Jeseni se na Planet vrača resničnostni šov Bar. Vse novičke, povezane z najboljšim Barom na planetu, spremljajte TUKAJ! Spremljajte Bar na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 223
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin