Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 8. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija Eva Aljančič

Ponedeljek, 6. 8. 2018, 4.00

5 let, 8 mesecev

The Biggest Loser Slovenija

Eva svojih 30 let praznovala 30 kilogramov lažja #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18
Eva Aljančič

"Zastavljenim ciljem sledim. Sicer mi do rojstnega dneva ni uspelo shujšati še deset kilogramov, ampak samo tri kilograme. Malce sem upočasnila tempo, kar zadeva izgubljanje kilogramov, saj sem po šovu zaradi pretiravanja in šoka za telo začela izgubljati lase. To je povzročilo kar nekaj panike. Stanje se počasi normalizira," je povedal Eva Aljančič, tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija.

Eva Aljančič | Foto:

S športom se ukvarja vsakodnevno, to, česa se loti, pa je odvisno predvsem od vremena. "Če je slabo vreme, obiščem fitnes, dobro vreme pa izkoristim za pohode v hribe. Tako pridno nabiram tudi štampiljke in se pripravljam za vzpon na Triglav," pravi Eva, ki jo navdušuje lahkotnost gibanja po izgubi odvečnih kilogramov.

Eva Aljancic | Foto: "Vsak dan komaj čakam, da se služba konča in da lahko osvojim kakšen vrh, sploh zdaj, ko sem za rojstni dan dobila pohodniške čevlje in palice," pravi ljubiteljica živali.

Eva Aljancic | Foto:

Svojih 30 let je pred kratkim dočakala v krogu družine in prijateljev. Pripravili so ji številna presenečenja. Med njimi tudi mlaj, na katerem so bili obešeni predmeti, ki so Evo zaznamovali pred izgubo kilogramov in po njej, s čimer je obrnila nov list svojega življenja.

Eva Aljancic | Foto: "Na vrtu mi je zraslo 30 lesenih rožic, v vazi pa 30 rdečih vrtnic. Imela sem tudi svoj lasten disco oz. lokal na vrtu. Vse povsod je bilo polno balonov. Res je bilo super! Presenečenj ni zmanjkalo. Občutek, ko si 30 kilogramov lažji, je neverjeten, še bolj neverjetno pa je, da mi je do 30. leta uspelo doseči to, kar sem si pred tem želele leta, a je delovalo kot nedosegljiv cilj," je še razkrila Eva.

V kratkem se bo odpravila na dopust v hrvaško Istro, nato pa bo še en teden preživela na Ibizi. "Žurke nonstop s kančkom športa v obliki plavanja," je sklenila sogovornica.

Se pa jeseni na Planet vrača resničnostni šov Bar! Vse novičke, povezane z najboljšim Barom na planetu, spremljajte TUKAJ! Spremljajte Bar na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Planet TV Simon izpolnil zaobljubo in stopil na najvišji vrh #foto
Planet TV S čim so kandidati osupli komisijo? #foto #video
Planet TV V Bar grejo po slavo, denar in ljubezen! #foto #video
Ne spreglejte