SiolNET. Planet TV Bar
0,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

V Bar grejo po slavo, denar in ljubezen! #foto #video

0,92

termometer

Zadnja postaja avdicij za resničnostni šov Bar, ki na Planet prihaja to jesen, je bila v Celju. Tudi v knežjem mestu je imela komisija zahtevno delo, saj se ji je predstavilo veliko zanimivih kandidatov, vsak s svojo življenjsko zgodbo. Komu jih je uspelo prepričati?

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11

Avdicije za resničnostni šov Bar so potekale v štirih mestih po Sloveniji. Po Kopru, Ljubljani in Mariboru so imeli kandidati zadnjo priložnost, da poskusijo prepričati štiričlansko komisijo, v Celju. Vsak izmed kandidatov je na svoj način želel komisiji pokazati, zakaj si zasluži mesto med tistimi, ki bodo vstopili v Bar. Nekateri s svojimi življenjskimi zgodbami, drugi s svojim znanjem iz gostinstva, tretji pa s svojevrstnimi talenti, kot je na primer striptiz.

Po pogovoru s komisijo je kandidate ujela tudi naša kamera. Med drugim nas je zanimalo, ali se prijavljajo zaradi slave ali denarja in ali dopuščajo možnost, da se v Baru zaljubijo. Njihove odgovore si lahko pogledate v spodnjem videu:

Spremljajte Bar tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Kreativna producentka Bara razkriva: Vsi se prej ali slej razgalijo! #intervju bar Planet TV Tako je bilo na avdiciji za Bar v Ljubljani #foto #video Bar avdicija Labodje jezero Planet TV Na avdiciji za Bar zaplesala Labodje jezero #video Bar 2018 - avdicija Maribor Planet TV Avdicije za Bar končane! Kdo je prepričal komisijo? #foto #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin