Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 9. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

1

Natisni članek

Jure Godler Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV

Sreda, 7. 9. 2022, 8.00

1 leto, 7 mesecev

Ta teden z Juretom Godlerjem

Ob Juretu Godlerju se maskerka počuti, kot da je odkrila Tutankamona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

1

Petkovi večeri bodo znova še bolj zabavni v družbi satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. Na Planetu pa bo že 16. sezona! "Ekipa že vztrajno pripravlja prvo epizodo sezone. Zanimivo, kako so učinkoviti, ko jih človek za nekaj dni zaklene v pisarno in jim nudi le deževnico in sirovo skorjo," pravi hudomušni voditelj ...

V petek, 9. septembra, se na Planet že s 16. sezono vrača satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem. Oddaja, ki nikoli ne izgubi svoje kritične note, je na sporedu neprekinjeno že 7 let in prav toliko je starejši (in modrejši?) voditelj, ki se v svojem značilnem slogu pošali, da "se med vodenjem oddaje sam pri sebi pogosto vpraša, ali bodo gledalci in gledalke opazili, da je njegova koža izgubila volumen in predvsem gostoto".

Ta teden z Juretom Godlerjem | Foto: Blaž Vatovec Foto: Blaž Vatovec

"Voditelj res ni odporen na vremenske vplive. Na njegovi koži so se začele pojavljati linije, gube," pravi Jure, a dodaja: "K sreči imamo na Planetu odličen oddelek maske, kjer poskrbijo, da se pred kamero znajdem rekonstruiran. Vsak teden znova se maskerki počutita kot Howard Carter, ko je odkril Tutankamona. Kar pa se tiče modrosti, se bolj nagibam k 'bolj star bolj nor'. Si pa želim modrosti, ker sem prepričan, da mi bo v tem pobesnelem svetu pomagala pri vsakdanjem življenju."

Oddaja vseskozi ostaja zvesta satiričnemu pregledu tedenskega dogajanja na političnem in družbenem prizorišču ter poskrbi tako za smeh kot tudi za kakšen razmislek in pomislek. Z novo sezono prihaja tudi osvežitev v ekipi.

"V novi sezoni se nam bo pridružil Matevž Baloh, ki je v prejšnji sezoni že sodeloval z nami in se izkazal. Del novosti bo vsekakor kakšen njegov lik. Kakšnih korenitih sprememb z ekipo ne pripravljamo, saj v super volilnem letu skoraj ni prostora za kaj drugega. No, morda ponudimo kakšno dopisniško sodelovanje predsedniku v odhajanju," pravi voditelj in hudomušno dodaja: "Ekipa že vztrajno pripravlja prvo epizodo sezone. Zanimivo, kako so učinkoviti, ko jih človek za nekaj dni zaklene v pisarno in jim nudi le deževnico in sirovo skorjo."

Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem je bila v sedmih letih predvajanja tudi večkrat nagrajena, pohvali se lahko tako z viktorjem kot z dvema nagradama žaromet za najbolj nabrušen TV-jezik ter za najboljšega voditelja TV-oddaje.

Satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem se s 16. sezono na Planet vrača že v petek, 9. septembra, zvečer.
Exatlon
Planet TV Priznala je, da je bila diagnoza zanjo hud udarec #video
Exatlon
Planet TV Kakšen vpliv ima Exatlon na otroke? #video
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Jure Godler bo jeseni presenetil #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Ne spreglejte