Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 8. 2020,
9.28

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

Natisni članek

Aleksandra Balmazović Srečno samski Planet TV

Sobota, 22. 8. 2020, 9.28

3 leta, 7 mesecev

Srečno samski

Slovenska igralka je imela na dopustu zvezdniško družbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

Že kmalu boste na Planetu lahko spremljali originalno slovensko serijo s terapevtskim učinkom Srečno samski, v kateri nastopa tudi Aleksandra Balmazović. Igralka nam je v pogovoru zaupala, da je imela med dopustovanjem v hotelu zelo zvezdniško družbo, razkrila pa nam je tudi, kakšen šok je doživela, ko je 15. marca optimistično razpoložena prišla na snemanje serije Srečno samski.

"To poletje je v tej krizi ali pa mogoče ravno zaradi vsesplošnega strahu pred prihodnjim koronavalom zame hiperproduktivno. Trenutno sodelujem pri kar petih projektih. Tri nadaljevanke, gledališka predstava in snemanje filma v Srbiji," nam je zaupala Aleksandra, ki pa si je kljub temu vzela nekaj prostih dni za dopust z družino.

Aleksandra Balmazović v vlogi Jane v romantično-komični seriji Srečno samski | Foto: Aleksandra Balmazović v vlogi Jane v romantično-komični seriji Srečno samski

"Z družino mi je uspelo ujeti nekaj vrhunskih uživaško-družabnih dni na vikendu v presenetljivo mirni Istri še pred navalom turistov in dva tedna dalmatinskega duha, edinstvenega humorja in lenobnosti s prijatelji na hrvaškem otoku Brač. Smo pa v prvih še hotelskih dneh Brača doživeli tudi malo Hollywooda dobesedno nad glavo in člane kraljeve družine v bližini."

V tamkajšnjem hotelu naj bi takrat namreč bival tudi hollywoodski zvezdnik George Clooney s svojo ženo Amal. Na priljubljenem hrvaškem otoku sta v tistem času dopustovala tudi princ Harry in Meghan Markle.

Srečno samski
Planet TV Igralka razkrila: Družina in prijatelji ob žgečkljivih prizorih raje gledajo stran

Šok ob prihodu na snemanje serije Srečno samski

Snemanje serije Srečno samski se je začelo že spomladi, a so ga bili ustvarjalci po dveh posnetih delih primorani prekiniti zaradi ukrepov ob razglasitvi epidemije.

Aleksandra Balmazović, Matej Puc in Živa Selan | Foto: Blaž Vatovec Aleksandra Balmazović, Matej Puc in Živa Selan Foto: Blaž Vatovec

"Moje dojemanje 'korone' se je pravzaprav začelo med čakanjem pred praznim studiem. Po prvih nekaj snemalnih dneh sem se namreč v Beogradu udeležila filmskega festivala, kjer smo imeli mednarodno premiero filma Vsi proti vsem. Ob tem smo v okviru festivala pripravili tudi zabavo in tam smo se še vsi norčevali iz 'korone', tudi tamkajšnje oblasti, takrat tega nihče ni jemal preveč resno. Po prihodu v Slovenijo sem nato v nedeljo, 15. marca, vsa optimistična ob 6. uri zjutraj prispela v studio, kjer pa ni bilo nikogar ne v maski ne kostumu. Še vedno nisem dojela, kaj se dogaja. Hodila sem od vrat do vrat in vsa so bila zaklenjena. Pogledala sem tudi snemalni načrt in tam je bilo vse v redu. Šele čez čas mi je postalo jasno, da se je svet ustavil."

Po treh mesecih premora so snemanje serije lahko končno nadaljevali in jeseni si bodo gledalci na Planetu lahko ogledali vseh dvanajst delov.

Srečno samski
Planet TV Matej Puc: Iz totalne gneče sem padel v totalen nič

"Komaj smo čakali nadaljevanje snemanja. Moram pohvaliti hitrost prilagodljivosti in discipline pri ukrepih na snemanju. Celotna ekipa je po dvanajst ur dnevno nosila zaščitno opremo, kostumografi in maskerji celo skafandre. Edini 'nedisciplinirani' smo bili igralci, ki smo si pred kamero odstranili maske," je v smehu povedala Aleksandra, ki jo boste v seriji lahko spremljali v vlogi Jane, promiskuitetne sestre glavnega lika.

Romantično-komična serija Srečno samski na Planet prihaja KMALU. Jeseni pa boste na Planetu lahko spremljali tudi oddajo Gasilci, ki prinaša najtežje gasilske poligone do zdaj.

Jasna Kuljaj
Planet TV Jasna Kuljaj se je hladila v reki Iški #foto
Pri Črnem Petru
Planet TV V Grčiji je bil deležen nepričakovanega sprejema #foto
Gasilci
Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola s snemanja na morje #foto #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte