Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 8. 2020,
15.21

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Planet TV Živa Selan Srečno samski

Torek, 18. 8. 2020, 15.21

3 leta, 8 mesecev

Srečno samski

Igralka razkrila: Družina in prijatelji ob žgečkljivih prizorih raje gledajo stran

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Jeseni boste na Planetu lahko spremljali originalno slovensko serijo Srečno samski. Gre za humorno dramo s terapevtskim učinkom, v kateri v glavni vlogi nastopa tudi Živa Selan, članica gledališča Celje. Igralka nam je v pogovoru zaupala, kako je preživela letošnje poletje, kako je bilo snemati serijo z upoštevanjem vseh strogih protikoronskih ukrepov in kakšen izziv igralcem predstavljajo romantični prizori.

Zaradi ukrepov za zajezitev novega koronavirusa je tudi snemanje nove slovenske serije Srečno samski potekalo v nekoliko drugačnih razmerah, kot so bili ustvarjalci vajeni do zdaj. 

"Prilagajanje na nove razmere je bilo seveda težavno, a je med celotnim snemanjem vladalo čudovito, prijateljsko vzdušje, zato nas situacija ni uspela potreti. Bilo je zelo zabavno, lahko trdim, da je bilo eno najprijetnejših snemanj do zdaj, predvsem po zaslugi čudovitih sodelavcev in krasnega režiserja Borisa Bezića, ki je vedno znal poskrbeti za produktivnost in občutek sprejetosti prek svoje dobre volje in delovne vneme," nam je zaupala igralka Živa Selan, ki jo bomo v seriji spremljali v vlogi Maje.

Živa Selan v seriji Srečno samski. | Foto: Ana Kovač Živa Selan v seriji Srečno samski. Foto: Ana Kovač

Kakšen izziv je snemanje žgečkljivih prizorov?

Zanimiv izziv igralcem vedno predstavljajo tudi nekoliko bolj žgečkljivi prizori. "Snemanje 'delikatnejših' prizorov je lahko prijetno in enostavno, če se v celotni ekipi vzpostavi spoštljiv odnos do igralcev, ki takrat nastopajo. Iskreno lahko rečem, da je to za naše delovno okolje veljalo vseskozi in meni osebno to sploh ni predstavljalo težave. Pred snemanjem sem sicer imela tremo, a je ta hitro izginila, ko sem videla, da nam je okolje celotne ekipe naklonjeno. Tudi s soigralci sem sama imela res dobre izkušnje," je razkrila Živa in dodala, da imajo s tovrstnimi prizori ponavadi več težav njeni bližnji.

Srečno samski
Planet TV Matej Puc: Iz totalne gneče sem padel v totalen nič

"Prijatelji in družinski člani mi po ogledu povejo, da jim je bilo neprijetno gledati te prizore, kar me preseneti in kar nasmeji. Zdi se mi zelo prikupno, ko mi kdo od bližnjih reče, da so ob tem morali gledati stran," je povedala v smehu.

Glavna lika v seriji Srečno samski sta Peter in Maja, ki ju igrata Matej Puc in Živa Selan. | Foto: Glavna lika v seriji Srečno samski sta Peter in Maja, ki ju igrata Matej Puc in Živa Selan.

Dopust bo preživela kar v Ljubljani

Po koncu snemanja 12 delov serije, ki si jih boste na Planetu lahko ogledali jeseni, si je Živa vzela tudi nekaj prostih dni za zaslužen dopust.

"Nenavadna situacija z ukrepi ob koronavirusu mi je v nekem smislu celo olajšala načrtovanje letošnjega dopusta, ker sem se odločila, da bom poletje preživela predvsem v krogu prijateljev in družine. Večino časa bom preživela v Ljubljani, v meni tako ljubem mestu, za katerega mi je med zelo delovno sezono zmanjkovalo časa. Odločila sem se nadoknaditi izgubljeni čas za dragocene ljudi, ki jih že dolgo nisem videla, zraven pa hodila na nekajdnevne izlete po Sloveniji."

Romantično-komična serija Srečno samski že kmalu prihaja na Planet.
Gasilec Sašo
Planet TV Tudi med dopustom ne zdrži brez Jasne Kuljaj
Jasna Kuljaj
Planet TV Jasna Kuljaj se je hladila v reki Iški #foto
Planet TV Takšno prevozno sredstvo si je omislil Brane T. Červek #foto
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte