SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Takšno prevozno sredstvo si je omislil Brane T. Červek #foto

0,15

termometer

Snemanje druge sezone oddaje Preživetje v divjini je že v polnem teku, kako so se izbrani kandidati odrezali v boju s surovo naravo in izzivi, ki jih je zanje pripravil Brane T. Červek, pa boste lahko spremljali že to jesen na Planetu. Eden najbolj izurjenih mojstrov preživetja v naravi je medtem na svojem Instagram profilu že delil nekaj zanimivih utrinkov s snemanja, ki je tokrat potekalo ob morju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.S.F.N., Brane T. Cervek (@brane.t.cervek) on

V prvi sezoni oddaje Preživetje v divjini so tekmovalci spoznavali pasti in nevarnosti slovenskih gozdov, v drugi pa so se podali na morje, kjer jih čakajo vročina, pomanjkanje pitne vode, neugodna flora in favna ter vremenske razmere, ki se lahko v nekaj urah spremenijo iz ene skrajnosti v drugo.

Preživetje v divjini Planet TV Takšni izzivi čakajo tekmovalce v novi sezoni Preživetja v divjini #foto

Da bodo tekmovalci res lahko preizkusili meje svojih sposobnosti, bo z različnimi nalogami poskrbel še inštruktor Brane T. Červek, ki je medtem na svojem profilu na Instagramu že razkril, v kakšnem okolju se snema nova sezona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.S.F.N., Brane T. Cervek (@brane.t.cervek) on

Svoje sledilce je navdušil tudi s fotografijo, na kateri sedi na motorju. Vsaj tako se zdi. Šele podrobnejši ogled fotografije razkrije, da je nenavadno prevozno sredstvo narejeno iz odpadkov, ki jih je morje naneslo na obalo otoka, kjer so bili posneti novi deli oddaje Preživetje v divjini. Čeprav se fotografija zdi zabavna, pa Brane v zapisu ob njej ni pozabil okrcati neodgovornega odnosa človeka do narave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.S.F.N., Brane T. Cervek (@brane.t.cervek) on

In prav v naravi se Brane tudi najbolje počuti, zato ni čudno, da je v času snemanja novih delov oddaje spanje v viseči mreži pod jasnim zvezdnim nebom označil za največji luksuz, ki ga je človek lahko deležen. 

Nove ekstremne preizkušnje v oddaji Preživetje v divjini boste na Planetu lahko spremljali že to jesen. Kmalu pa na Planet prihaja tudi veliki gasilski izziv v oddaji Gasilci, v kateri se bodo prostovoljna gasilska društva pomerila na najzahtevnejših poligonih doslej.

Gasilci Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola s snemanja na morje #foto #video Jasna Kuljaj Planet TV Jasna Kuljaj se je hladila v reki Iški #foto Srečno samski Planet TV Matej Puc: Iz totalne gneče sem padel v totalen nič
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin