SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
3,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Tudi med dopustom ne zdrži brez Jasne Kuljaj

3,21

termometer

Gasilec Sašo |  | Foto:

Premalo se zavedamo lepot Slovenije, pravi Sašo Dobnik, znan kot gasilec Sašo iz zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru. Tudi sam je del dopustniških dni preživel v domači državi, skočil pa je tudi v Poreč.

"Moje baterije se polnijo predvsem ob vodi, pri tem pa mi je vseeno, ali je to morje ali naše prekrasne reke," pravi vedno zabavni Sašo, ki je letos temperaturo vode preveril tako v Portorožu kot v Poreču, za nekaj dni pa bo skočil tudi k Soči.

S preostalimi člani oddaje Pri Črnem Petru je bil redno v stikih, saj je tudi v poletnih mesecih pripravljal svojo spletno oddajo Pikantno s Sašotom, v kateri je gostovala tudi voditeljica Jasna Kuljaj. "Nikakor ne zdržim vse poletje brez Jasne," pravi v smehu.

Gasilec Sašo | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Sodelavce povabil na rojstnodnevno zabavo

Z drugimi sodelavci pa se bo kmalu zabaval ob svojem rojstnem dnevu. Čeprav priznava, da je veliko ljudi trenutno še na morju, nam je zaupal, da se bo njegove zabave poleg Jasne med drugim udeležila tudi družina Potrebuješ. "Ranko Babić pa ne sme priti, saj je moška copata," se je še pošalil. 

Oddaja Pri Črnem Petru se na Planet vrača že jeseni.
Poštar Peška Planet TV Humorist med dopustom izmučil sodelavca #foto Pri Črnem Petru Planet TV Po zabavi je prespal kar pri Jasni Kuljaj #foto Planet TV Planet TV Gneča na plaži? Jože Potrebuješ ima rešitev #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin