Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 8. 2020,
12.39

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Natisni članek

Pri Črnem Petru Planet TV

Sreda, 19. 8. 2020, 12.39

3 leta, 8 mesecev

V Grčiji je bil deležen nepričakovanega sprejema #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25
Pri Črnem Petru | Foto osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

Nepogrešljivi del ekipe oddaje Pri Črnem Petru je kreativni producent, scenarist, režiser in igralec Sašo Đukić, ki ga v oddaji spremljamo tudi v vlogi zabavnega in gostobesednega novinarja Regona. Čeprav se trenutno pospešeno pripravlja na že tretjo sezono zabavne glasbene oddaje, ki jo vodi Jasna Kuljaj, si je med poletjem vseeno vzel nekaj časa za zaslužen oddih in obiskal Grčijo. 

Jasna Kuljaj
Planet TV Jasna Kuljaj se je hladila v reki Iški #foto

Podobno kot lani je Sašo tudi letos obiskal Grčijo, ki ga privlači predvsem zaradi svojega zelenja, kulinarike, zgodovine, prelepih plaž, prijaznih ljudi in predvsem zato, ker so na tem grškem otoku posneli film Samo za tvoje oči, enega iz serije filmov o Jamesu Bondu, ki jih naravnost obožuje.

Vasica Pagi, kjer so posneli film o Jamesu Bondu Samo za tvoje oči. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Vasica Pagi, kjer so posneli film o Jamesu Bondu Samo za tvoje oči. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

"Julija sem se odpravil na Krf, ker sem vplačal potovanje že januarja, preden se je zgodila ta situacija, ki nam je dodobra spremenila življenja. Na dopustu sicer nismo na veliko zapravljali, a smo imeli vseeno obilo morja in sonca, za kar doplačilo ni bilo potrebno," se je pošalil humorist, znan tudi po liku legendarne Mame Manke. Med obiskom ene od tamkajšnjih tavern pa je doživel tudi povsem nepričakovano, a zelo prijetno presenečenje. 

Poštar Peška
Planet TV Humorist med dopustom izmučil sodelavca #foto

"Na Krfu smo nekega večera vstopili v taverno, kjer se nas je lastnik res zelo razveselil, saj je že večkrat obiskal Slovenijo in je nad njo zelo navdušen. Ni treba posebej razlagati, da piva kar naenkrat niso bila pollitrska, ampak kar litrska. Kako smo prišli domov? Ne sprašujte me, ne vem," nam je v smehu razložil Sašo in dodal, da bi se z veseljem to poletje odpravil še kam, a bo moral žal počakati na boljše čase.

Peščena plaža Isos, ki je tako, kot večina plaž na Krfu, letos samevala. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Peščena plaža Isos, ki je tako, kot večina plaž na Krfu, letos samevala. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Trenutno ima sicer polne roke dela s pripravami na novo sezono oddaje Pri Črnem Petru, ki se je že zelo veseli, tudi ker je že začel pogrešati ekipo, ki oddajo ustvarja.

Gasilec Sašo
Planet TV Tudi med dopustom ne zdrži brez Jasne Kuljaj

"Ekipa Črnega Petra si je poleti privoščila dopust. Tudi drug od drugega. Slišali smo se, kakšnih pretiranih druženj pa nismo imeli, razen kakšnega klepeta ob kavi, ko smo snovali novo sezono, ki prihaja na Planet že to jesen. Vsi skupaj smo se pravzaprav zbrali samo na krasnem druženju na Štajerskem za rojstni dan našega gasilca Saša," je povedal Dolenjec, ki za jesen gledalcem obljublja obilo dobre zabave ob spremljanju oddaje Pri Črnem Petru. 

Oddaja Pri Črnem Petru se z novo sezono na Planet vrača že kmalu!
Gasilci
Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola s snemanja na morje #foto #video
Planet TV Takšno prevozno sredstvo si je omislil Brane T. Červek #foto
 
milijonar
Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte