SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Večer z Avsenikovim pečatom v oddaji Pri Črnem Petru

0,03

termometer

V sobotni oddaji Pri Črnem Petru bo Jasnin kandidat za sovoditelja pevec ansambla Saša Avsenika Luka Sešek. Ljubljančan je odličen imitator in vokalist. Pravkar mineva eno leto, odkar se je prvič oblekel v slovensko narodno nošo in se pridružil ansamblu Saša Avsenika. Odtlej se mu je življenje postavilo na glavo, saj priljubljeni ansambel nastopa tako doma kot v tujini, predvsem v nemško govorečih deželah. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Luka bo Jasni pokazal kar nekaj svojih veščin in vrlin: kako poživiti napovedovanje z žongliranjem, kako bi zvenelo, če bi v napovedovanje vključili tudi legendarnega pokojnega Avsenikovega trobentača in humorista Franca Koširja. V izziv oponašanja Franca Koširja bodo s klobukom na glavi zagrizli prav vsi akterji Črnega Petra. Komu bo šlo najbolje, boste videli in slišali v soboto zvečer.

Pri Črnem Petru Foto: Bojan Puhek

Posebno presenečenje za voditeljskega kandidata pa se bo zgodilo v drugi polovici večera, ko bo Luko med imitiranjem Jana Plestenjaka presenetil prav on. Jan Plestenjak bo zapel tudi svojo najnovejšo uspešnico Dobro sede.

Pri Črnem Petru Foto: Bojan Puhek

Akcijo Kdor pride prvič, pije zastonj bo tokrat skušal izkoristiti nenavadni gost iz Nemčije, ki bo akterje Črnega Petra skušal prepričati, da proizvaja čudovite domače suhomesnate izdelke. Kako se bo dotični gost izkazal, ko ga bodo akterji Črnega Petra prosili, naj Luko Seška malce poduči o nemščini, pa boste videli v soboto zvečer.

Pri Črnem Petru Planet TV Ste vedeli, kaj se je med nastopom zgodilo slovenskemu glasbeniku? #video

Novinar Regon se mora v svojih poskusih, kako dobiti brezplačno pijačo, kar pošteno potruditi, na vse izzive pa vseeno ne more biti pripravljen. Glede na to, da je njegova nemščina v resnici zelo šibka, bo precej klavrno tudi njegovo poučevanje nemščine. 

Pri Črnem Petru Foto: Bojan Puhek

Veliki finale glasbenega izbora za Naj pesem pomladi Črnega Petra se vse bolj približuje. Na sporedu bo v soboto, 28. maja, v tokratni oddaji pa bomo slišali še en predlog. Z novo pesmijo Bi šla z menoj se bo predstavil ansambel Petan z Dolenjske.

Glasbeni gostje tokratne oddaje bodo še ansambel Saša Avsenika, Dejan Vunjak, Domen Kumer in ansambel Stil.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Leta stejejo Planet TV Jasna Kuljaj odpira svojo šolo #video Leta štejejo Planet TV To je razlog, da je priljubljeni voditelj v oddaji nastopil s sončnimi očali #video  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin