SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

V oddaji bodo tokrat gostili tudi sveža zaročenca #foto

0,70

termometer

V soboto ob 19.45 se boste spet lahko zabavali ob igrani zabavnoglasbeni oddaji Pri Črnem Petru, v kateri gledalce čaka veliko smeha in dobre glasbe. Posebna gosta oddaje bosta tokrat sveža zaročenca Saša Lendero in Miha Hercog, ki bosta spregovorila tudi o načrtih za poroko.

Filmi Planet TV Planet TV Filmski konec tedna na Planetu

Priljubljeni par je pred časom osupnil z zaroko v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Prisotni v studiu ob tem čustvenem dogodku niso mogli skrivati solz, romantična poteza Mihe Herocoga, ki je svojo Sašo zaprosil pred kamerami, je močno ganila tudi številne gledalce pred televizijskimi zasloni.

Kdo si ti? Planet TV Saša Lendero zaročena: zaprosil jo je kar pred televizijskimi kamerami #video

V tokratni oddaji Pri Črnem Petru bo sveža zaročenca gostila voditeljica Jasna Kuljaj. Saša in Miha bosta spregovorila o zakulisju šova Kdo si ti? Zvezde pod masko in obujala spomine na nepozabno zaroko. Razkrila bosta tudi, kdaj naj bi se zgodil veliki dogodek in kako potekajo priprave nanj.

1 / 19
2 / 19
3 / 19
4 / 19
5 / 19
6 / 19
7 / 19
8 / 19
9 / 19
10 / 19
11 / 19
12 / 19
13 / 19
14 / 19
15 / 19
16 / 19
17 / 19
18 / 19
19 / 19

Saša Lendero bo v oddaji nastopila tudi na glasbenem odru, kjer bo tudi sicer zelo pestro. Za odlično glasbo bodo tokrat skrbeli Alya, Marko Vozelj in Mojstri, Pop Design, Polkaholiki, Foksnerji, ansambel Aplavz, ansambel Roka Kastelca in ansambel Pik.

Čuki Planet TV Tako so bili videti Čuki na svojem čisto prvem nastopu #foto

V tokratni oddaji Pri Črnem Petru z naslovom Nič nas ne sme presenetiti, bo dogajanje zelo živahno tudi v najzabavnejši slovenski gostilni. Komandir Božo bo iz centrale dobil navodila, da mobilizira vse prebivalce. Z Magdalenco bosta morala izvesti vaje za primer naravne katastrofe, potresa, jedrske bombe, epidemije, pandemije, polomije ...

Pri Črnem Petru

Če bosta dobro opravila, se komandirju obeta vstopnica za premestitev v Ljubljano, kjer ga čakajo klimatizirane pisarne, lasten fikus, službeni avto, osebni voznik, dobra hrana iz menze. Pa bodo prebivalci sodelovali v mobilizaciji?

Oddaja Pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto ob 19.45 na Planetu. Ob 21.30 sledi komedija Zamenjava z Ryanom Reynoldsom. V nedeljo pa ne zamudite kviza Piramida sreče z Jonasom Žnidaršičem.

Havaji 5.0 Planet TV Havaji 5.0 se vračajo z deveto sezono V iskanju pravice Planet TV Nova kriminalna serija V iskanju pravice  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin