Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 3. 2021,
11.38

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Natisni članek

Jasna Kuljaj Pri Črnem Petru Planet TV

Sobota, 27. 3. 2021, 11.38

3 leta

Pri Črnem Petru

Rok Ferengja razkril podrobnosti nepozabne izkušnje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Nocoj ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali zabavnoglasbeno oddajo Pri Črnem Petru, v kateri bo kot posebni gost nastopil pevec Rok Ferengja, ki je pred kratkim navdušil tudi z nastopom v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. O nepozabni izkušnji bo spregovoril tudi v oddaji Pri Črnem Petru, nekaj zanimivosti pa je razkril tudi v spodnjem pogovoru.

Pri Črnem Petru
Planet TV To vas čaka v naslednji oddaji Pri Črnem Petru #video

V oddaji Pri Črnem Petru boste nastopili tudi s svojo uspešnico Rad jo imam. Ali ob takšnih nastopih glasbeniki vsaj malo podoživite občutke s koncertov, za katere ste trenutno prikrajšani?

Če rečem, da pogrešamo nastope, je za glasbenike, ki smo z dušo in srcem na odru, s svojo publiko, preskromno. Določenih stvari se preprosto ne da opisati. Ampak bodimo optimistični, tudi tega bo enkrat konec.

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko ste navdušili z masko črnega vrana in opernim petjem. Vas po tem nastopu mika, da bi se preizkusili tudi v drugih glasbenih zvrsteh?

V tej oddaji sem doživel čudovito novo izkušnjo. Gledalci verjetno ne vedo, da pod to masko nisem ničesar videl. V ušesu sem imel slušalko in dobival navodila, kdaj grem lahko desno, levo, naprej in nazaj. Pod to masko resnično ničesar ne vidiš. Moja naloga je bila svetovno znana opera, ampak italijanščina ni moj jezik. Vseeno mislim, da mi je dobro uspela. Glede preizkušanja drugih zvrsti pa mislim, da glasba ne pozna meja in omejitev. Vedno moraš poslušati svoje srce in to ti pokaže pot.

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko ste nastopili z eno pesmijo, potem pa sta se zvezdniški ekipi odločili, da vas razkrijeta. Nam zaupate, katere skladbe ste še imeli pripravljene? 

Res je, odločili smo se, da najprej nastopim z opero, potem pa so me že razkrili. Očitno so bili namigi preveč dobri (smeh, op. p.). Sicer pa bi nastopil še s skladbama 99 Red Balloons in Cotton Eye Joe.

Kdo si ti?
Planet TV Priljubljeni pevec navdušil v maski črnega vrana #video

Kdo od "sotrpinov" vas je najbolj navdušil z nastopom pod masko?

Težko vprašanje. Vsaka maska je svojevrstna. Težko pa rečem, kdo me je najbolj navdušil, ker mogoče gledam z drugačnimi očmi. Že nastopati v tej maski je namreč velik dosežek. To sploh ni šala in res ni enostavno. Vse maske so bile vrhunske.

Roka Ferengjo v oddaji Pri Črnem Petru ujamete NOCOJ ob 19.45, v nedeljo pa bo na sporedu še zaključna oddaja šova Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Pri Črnem Petru
Planet TV Rebeka in Bepop v oddaji z novo žensko himno
Matjaž Javšnik
Planet TV Zabaven incident na predstavi Matjaža Javšnika
Kdo si ti?
Planet TV Jasna Kuljaj: Erotiko vidim tudi v konjih in kuhalnici #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte