SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
0,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti?

Jasna Kuljaj: Erotiko vidim tudi v konjih in kuhalnici #video

0,34

termometer

Zaključna oddaja šova Kdo si ti? Zvezde pod masko bo na sporedu že to nedeljo ob 19.45 na Planetu. Po finalu pa sledi še Planet Vau Special, ki bo posvečen samemu šovu. Pred zaključno oddajo smo se pogovarjali s članico zvezdniške ekipe Triglav, ki jo boste nocoj ob 19.45 na Planetu lahko spremljali tudi v oddaji Pri Črnem Petru.

Kdo si ti? Planet TV Ne, zaroka ni bila zrežirana. Le on je vedel ... #video

Tekmovalci in soustvarjalci so oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko snemali na Madžarskem, v Budimpešti, skoraj mesec dni. In toliko so bili odstotni tudi od doma. Jasna Kuljaj nam je zato iskreno med snemanji priznala, da je celotna situacija nanjo vplivala na ta način, da vidi erotiko tudi tam, kjer je ni potrebno. Tudi v konjih, ki so z oddajo zelo povezani, in še v bolj nenavadnih stvareh. 

Na vprašanje, ali je krivo morda to, da že mesec dni ni videla svojega moža, Jasna odgovarja, da je tudi nekaj resnice v tem, saj so le bili mesec dni v samoizolaciji.

Pri Črnem Petru Planet TV To vas čaka v naslednji oddaji Pri Črnem Petru #video

"A nekaj je tudi v askezi, ko se ti 'šparaš za nekaj ali nekoga', kajti med snemanjem sem bila z mislimi res osredotočena samo na resne stvari. Nekaj je v tem odrekanju, še posebej, ko se moraš zares zelo osredotočiti, kot sem se sama na Zvezde pod maskami."

Zaključna oddaja šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, to nedeljo ob 19.45. Jasna Kuljaj pa bo gostja tudi v oddaji Planet Vau Special, ki bo sledila takoj po finalu. Nocoj ob 19.45 pa jo ujamete tudi v oddaji Pri Črnem Petru.

Kdo si ti? Planet TV Oblikovalca Milana Gačanoviča je najbolj navdušila ta maska #video Kdo si ti? Planet TV Je to opogumilo Miho Hercoga, da je Sašo zaročil kar pred kamerami? #video Matjaž Javšnik Planet TV Zabaven incident na predstavi Matjaža Javšnika  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin