SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
1,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

Priljubljeni pevec navdušil v maski črnega vrana #video

1,37

termometer

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko so se nam predstavile štiri nove maske, ena pa je bila razkrita. Obe zvezdniški ekipi sta se tokrat odločili za isto ime in bili uspešni pri ugibanju, kdo od znanih Slovencev se skriva pod masko črnega vrana. 

Pri Črnem Petru Planet TV Ekskluzivno: Poglejte v zakulisje prenovljene oddaje Pri Črnem Petru #video

Pevec skupine Rok 'n' band je v osupljivi maski črnega vrana navdušil z opernim petjem. Kljub temu, da ga v tej zvrsti glasbe doslej nismo bili vajeni, je bilo nekaj dodatnih namigov dovolj, da sta zvezdniški ekipi Triglav in Legende prepoznali priljubljenega pevca.

Kdo si ti?

Sprva so Jasna Kuljaj, Zvezdana Mlakar, Miha Hercog, Milan Gačanovič, Mimi Inhof in Saša Lendero nanizali še nekaj imen, ki bi se po njihovem mnenju lahko skrivala pod masko. Med njimi so bili nekdanji smučarski as Jure Košir ter glasbeniki Dejan Krajnc, Miki Vlahovič in Marko Vozelj. Na koncu je v obeh ekipah prevladala odločitev, ki se je izkazala tudi za pravilno.

Pri Črnem Petru Planet TV Petja se je učila pri učitelju svetovnega kova, a se ji je nato šovbiznis zameril #video

Ob razkritju je Rok Ferengja povedal, da je nastopanje pod tako ogromno masko vse prej kot lahka naloga: "Pod masko nisem ničesar videl. Počutil sem se kot Stevie Wonder. Gledal sem lahko samo ob straneh kot pravi ptič," je povedal v smehu.

Kdo si ti?

Dodal je, da je bil precejšen zalogaj tudi prepevanje opere, ampak ne toliko zaradi petja samega, temveč predvsem zaradi italijanskega jezika: "Saj italijansko malce razumem, ampak vseeno je bilo treba besede malo povaditi in predvsem dodelati izgovorjavo, da ne bi česa narobe zapel in bi se mi kdo smejal. No, pa saj se mi bo verjetno vseeno," se je pošalil.

Svoj nastop v kostumu črnega vrana je pokomentiral tudi v zakulisju:

V nedeljski oddaji bodo nastope nadaljevale maske modra pošast, nuna in morski konjiček. Dve maski bosta razkriti, tretja pa bo ostala zakrita in bo svojo pot nadaljevala v polfinalni oddaji. Že veste, kdo se skriva pod katero masko?

Šov Kod si ti? Zvezde pod masko bo na sporedu spet v nedeljo ob 19.45 na Planetu. Ne zamudite!

Kdo si ti? Planet TV Ste vedeli, kdo je napisal to uspešnico Damjana Murka? #video Kdo si ti? Planet TV "Moj okus je rahlo shizofren, od Guns N' Roses do Šabana Šaulića" #video Pri Črnem Petru Planet TV Priljubljena igralka se vrača na televizijske zaslone #video  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin