SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Oddaji se bo pridružil tudi ta priljubljeni igralec #foto

0,53

termometer

Oddaja Pri Črnem Petru, ki jo lahko spremljate vsako soboto ob 19.45 na Planetu, je v novi sezoni doživela prenovo, s katero so se ustvarjalci prilagodili na razmere zaradi epidemije. Imela bo tudi igrani del, zato so se ekipi pridružili številni profesionalni igralci, ki jih gledalci dobro poznajo. Med njimi bo tudi igralec ljubljanske Drame Vojko Zidar.

Pri Črnem Petru Planet TV V oddaji Pri Črnem Petru bomo spoznali še dva nova lika

Vojka bomo v oddaji Pri Črnem Petru spremljali v vlogi pogrebnika Bogomila. "Lik je grotesken, absurden, omogoča mi kar nekaj prostora za lastne dodatke. Dojemam ga v nekem nadrealnem svetu stika z onstranstvom. Všeč mi je," je svoj lik na kratko opisal igralec in dodal, da pri oblikovanju likov nikoli ne izhaja iz sebe. "Nikoli ne iščem podobnosti s samim seboj, raje postavljam sebe v položaj lika in odigram tako, kot če bi bil to jaz."

Pri Črnem Petru Planet TV Spoznajte novega lastnika gostilne Pri Črnem Petru #video

Igralec sicer pove, da uživa v igranju komičnih vlog. "Zahtevnost komedije vidim v pravi meri igralskega izraza, v železni disciplini in vsestranskem sodelovanju vseh sodelujočih, v inteligentni soigri. Poanta mora dobiti svoje mesto, vendar spodobno, nikoli nasilno. Pravzaprav je temelj vsega v disciplini podajanja."

Vojko Zidar in Renato Jenček Vojko Zidar in Renato Jenček

In čeprav sta za Vojkom Zidarjem šele dva snemalna dneva z novo ekipo, pravi, da uživa v čudoviti profesionalni ekipi, kjer delajo dobro, intenzivno in sproščeno. Dobršen del ekipe pozna že od prej.

Pri Črnem Petru Planet TV Priljubljena igralka se vrača na televizijske zaslone #video

"Z Majo Blagovič (igra gostilničarjevo ženo Fani, op. p.) sva preživela štiri leta na AGRFT v istem letniku, poznava se kot brat in sestra, tako je s sošolci na akademiji. Renata Jenčka poznam že več kot 20 let, slovenskih igralcev nas je pravzaprav manjša skupnost. Z leti se seznaniš z vsemi. S producentom Tomažem Lehpamerjem sva zadnjič ugotovila, da sva na filmu in TV skupaj preživela že najmanj 100 snemalnih dni. Z odličnim režiserjem Borisom Petkovičem pa sva tudi že marsikdaj sodelovala in se poznava kakšnih 20 let ali več."

Vojka Zidarja boste v vlogi pogrebnika Bogomila lahko prvič videli v sobotni oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu. Nocoj pa ne zamudite novih štirih mask v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Pri Črnem Petru Planet TV Ekskluzivno: Poglejte v zakulisje prenovljene oddaje Pri Črnem Petru #video Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin