SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Kako so se v stand-upu odrezali ti štirje komiki? #video

1,07

termometer

Pri Črnem Petru

V oddaji Pri Črnem Petru je tokrat potekal večer stand-up komedije, na katerem so za mikrofon poprijeli člani najbolj zabanega omizja slovenskih televizij. Njihove nastope pa je ocenjeval trenutno eden najboljših slovenskih stand-up komikov v Sloveniji – Vid Valič.

Ko je Jasna Kuljaj, ki v gostilni Pri Črnem Petru skrbi za zabavni program, pripravljala stand-up večer, ni dolgo razmišljala, koga bi povabila za tokratnega posebnega gosta. Komik, ki po Sloveniji trenutno navdušuje z novo avtorsko stand-up predstavo Seks po slovensko, je bil več kot prava izbira.

Pri Črnem Petru Planet TV V oddaji Pri Črnem Petru tudi Čuki in Vid Valič #foto

Vid Valič pa tokrat ni stopil na oder, ampak je kot strokovni ocenjevalec ocenjeval nastope novinarja Regona, poštarja Peške, gasilca Saša in taksista Ibra, ki je bil tokrat oblečen v slovensko narodno nošo, da ga natakarica Sofija ne bi prepoznala.

Kako so se fantje odrezali v stand-upu, si lahko ogledate v spodnjih videoposnetkih in ocenite.

Novinar Regon:

Gasilec Sašo:

Poštar Peška:

Taksist Ibro:

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na  Facebooku in Instagramu.
Pri Črnem Petru Planet TV Kdo je postavna natakarica iz nove oddaje? #foto Planet TV Planet TV Tako je videti, ko Jasna Kuljaj Argentinca uči dvojino #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj bo zabavala v oddaji Pri Črnem Petru

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin