SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Jasna Kuljaj že pokazala svojo opravo za noč čarovnic #video

0,76

termometer

Oddaja Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu, bo tokrat v znamenju noči čarovnic, zato se bo za to priložnost v čarovnico prelevila tudi voditeljica Jasna Kuljaj, ki je dejala: "To soboto bom čarovnica, pa naj stane, kolikor hoče!"

V soboto bodo v oddaji Pri Črnem Petru praznovali noč čarovnic, številnim bolj znano po angleškem izvirniku "halloween". In čeprav smo stari keltski običaj v sodobni preobleki uvozili iz tujine, je ta pri nas iz leta v leto bolj priljubljen. 

Prevzetnost in pristranost Planet TV Režiser ji je prepovedal šobljenje

Voditeljica Jasna Kuljaj je povedala, da že komaj čaka na preobrazbo v nekoliko bolj temačno podobo, nekaj veselja pa ji je pokvarila Sofija (Alja Prgin), ki ji je naročila, da si mora nadeti tudi velik in zakrivljen nos, kakršnega ponavadi imajo čarovnice. "Ampak jaz sem dala štiri tisočake, da sem se takega nosu znebila pred desetimi leti," se je ob tem pošalila Jasna Kuljaj. Več v zgornjem videu.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj: Ne bi bila nevesta #video

V tokratni oddaji pa bo zelo veselo tudi na glasbenem odru. Boris Kopitar bo zapel dve svoji nepozabni uspešnici in razkril nekaj zanimivosti iz svojega življenja, za poseben nostalgični skok v glasbeno preteklost pa bo tokrat poskrbel Dadi Daz. Nastopili bodo še skupina Gadi, Manca Špik, skupina Fehtarji s prijatelji, Ansambel Valovi, Ansambel Trenutek, Folklorna skupina ISKRAEMECO in Plesno mesto. 

Nekaj utrinkov iz sobotne oddaje si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji:

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13
Oddaja Pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu.

Gasilci Planet TV Ste že videli ples gasilcev, ki je navdušil splet? #video Preživetje v divjini Planet TV Nagradna igra: Bi znali na tak način prefiltrirati vodo? #video 360° Gasilci Planet TV Na takšno glasbo v stresnih situacijah prisegajo gasilci #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin