SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Zaradi neposlušnosti tekmovalcev je Červek izgubljal potrpljenje #video

0,37

termometer

Trije tekmovalci oddaje Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri, so inštruktorju Branetu T. Červeku povzročili kar nekaj sivih las, ker niso dosledno upoštevali njegovih navodil. 

Preživetje v divjini Planet TV Preizkusite se v izzivu Braneta T. Červeka in se potegujte za čevlje Alpina #video 360°

V tokratni oddaji Preživetje v divjini se bodo z neizprosno naravo spopadli trije tekmovalci, ki se med seboj ne poznajo, a bodo vseeno morali delovati kot dobro uigrana ekipa, če bodo želeli uspešno opraviti vse naloge in se rešiti z divjega otoka. 

Preživetje v divjini Planet TV Med čakanjem na rešitev je začela izgubljati živce #video

Čeprav se je že večkrat v tej oddaji izkazalo, da je poslušanje nasvetov Braneta T. Červeka najboljši recept za uspešno dokončano preizkušnjo, pa se tokratni tekmovalci niso odločili za povsem takšno taktiko. Ker se pred bližajočo nevihto tekmovalci niso uskladili o prioritetnih nalogah, je moral posredovati Brane T. Červek, ki jih je še enkrat opomnil, kaj je njihova glavna naloga. Več v zgornjem videoposnetku.

Oddaja Preživetje v divjini je na sporedu vsak torek ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV "Ne želim nekoč obžalovati, da tega nisem storil" #video Preživetje v divjini Planet TV Državni prvak sprejel izziv Braneta T. Červeka #video Preživetje v divjini Planet TV "Spremljati oddajo Preživetje v divjini s kavča je neprimerljiivo lažje" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin